Hoe Versier Je Een Kerstboom Prachtig?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Kerstboom Prachtig?
Hoe Versier Je Een Kerstboom Prachtig?

Video: Hoe Versier Je Een Kerstboom Prachtig?

Video: Hoe Versier Je Een Kerstboom Prachtig?
Video: Hoe maak je ballen aan de kerstboom van papier met uw eigen handen 2024, April
Anonim

De belangrijkste gast op oudejaarsavond is natuurlijk de boom. Het maakt niet uit of het klein of groot is, kunstmatig of rechtstreeks vanuit het winterbos het huis binnenkomt. De kerstboom trekt de aandacht, zorgt voor een bijzondere nieuwjaarssfeer. Op voorwaarde natuurlijk dat het mooi versierd is.

Hoe versier je een kerstboom prachtig?
Hoe versier je een kerstboom prachtig?

instructies:

Stap 1

Haal alle kerstboomversieringen die je hebt eruit en inspecteer ze zorgvuldig. Al het speelgoed moet intact zijn en de elektrische slingers moeten functioneel zijn. Als je iets hebt gemist of iets is beschadigd tijdens opslag, voeg dan het ontbrekende item toe aan de lijst met dichtstbijzijnde aankopen.

Stap 2

Installeer de boom. Bovendien, als de spar in leven is, moet je hem weghouden van verwarmingstoestellen. Anders vallen de naalden er veel eerder dan verwacht af. Als de boom in een emmer water staat, moet het water worden gezoet om de levensduur van de boom te verlengen.

Stap 3

Versier de onderkant van de boom. Drapeer de standaard met een mooie stof, leg imitatie van sneeuw (katoenwol), serpentijn, klatergoud neer. Al deze schoonheid zal een geweldige achtergrond zijn voor geschenken die traditioneel onder de boom worden gevouwen.

Stap 4

Versier de boomtakken met "sneeuw" als je wilt. Watten of kunstsneeuw van een spray kan zijn rol spelen.

Stap 5

Hang een elektrische slinger op. Het is noodzakelijk om de lampen op te hangen door het apparaat eerst in een stopcontact te steken. Zo zie je in één oogopslag welk effect de achtergrondverlichting zal hebben.

Stap 6

Begin met het ophangen van speelgoed. Aan de onderste takken worden de grootste ballen en figuren gehangen. Hoe hoger naar boven, hoe fijner de versieringen moeten zijn. Hang de ballen niet willekeurig op, maar rangschik ze in een spiraal, van de basis naar de top van de boom. Hierdoor lijkt de spar groter.

Stap 7

Voeg wat pit toe aan traditionele kerstboomversieringen, iets unieks en gezelligs in huis. Laat het mooie snoepjes, fruit, koekjes of noten zijn, gewikkeld in bladgoud en aan touwtjes opgehangen aan de poten van een dennenboom.

Stap 8

Bewerk de decoraties zorgvuldig. Gloeilampen mogen zich niet verschuilen achter speelgoed, maar moeten oplichten, ermee spelen.

Stap 9

Zet de bovenkant vast. Dit kan een gewone top uit een winkel zijn, of een mooi gestrikte strik van glanzende stof. Stel je voor, maar stap niet uit de gekozen stijl voor de hele compositie.

Stap 10

Werk het decoreren van de boom af door de compositie af te maken met klatergoud, regen en slingers. Overdrijf het gewoon niet.

Aanbevolen: