Hoe Maak Je Een Huwelijksuitnodiging

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Huwelijksuitnodiging
Hoe Maak Je Een Huwelijksuitnodiging

Video: Hoe Maak Je Een Huwelijksuitnodiging

Video: Hoe Maak Je Een Huwelijksuitnodiging
Video: Trouwkaarten met foliedruk zelf maken 2024, Mei
Anonim

Als u uw bruiloft ongebruikelijk en de mooiste wilt maken, moet u creatief zijn bij de voorbereiding ervan. Denk vooraf na over het thema en de kleurstelling waarin uw bruiloft zal plaatsvinden, beoordeel uw financiële situatie en mogelijkheden.

Hoe maak je een huwelijksuitnodiging
Hoe maak je een huwelijksuitnodiging

instructies:

Stap 1

Creatieve voorbereiding moet beginnen met het maken van uitnodigingen. Alle gasten dienen vooraf te worden verwittigd, zodat zij hun zaken kunnen uitstellen en zonder haast een cadeau voor u kunnen ophalen. Het enige dat nodig is om huwelijksuitnodigingen te maken, is je fantasie en een beetje geduld.

Stap 2

Vorm Als je de vaardigheden hebt om met grafische editors te werken, is dit erg goed. U kunt een interessante achtergrond voor uw uitnodigingen kiezen in de vorm van duiven, harten, twee ringen, of uw foto op de achtergrond gebruiken. Bepaal het lettertype dat zal worden gebruikt om de uitnodigingen te schrijven. Als u niet tevreden bent met de lettertypen die in standaardprogramma's zitten, dan vindt u op internet altijd veel interessante dingen.

Stap 3

Waarover te schrijven: Denk na over de tekst van de uitnodiging. Het moet correct zijn geschreven en duidelijk de gewenste datum, tijd en plaats aangeven. Als je twijfelt over een woord en je hebt geen woordenboek of internet bij de hand, dan kun je het beter vervangen door een dichtstbijzijnde. Je kunt twee opties voor uitnodigingen maken: de ene is officieel voor familieleden en eregasten, en de tweede is vrolijker - voor vrienden en jongeren. Het is beter om dik papier te kiezen. U kunt papier kiezen met reliëf of gekleurd spuiten, met gegroefde randen, of ze verwerken met een speciale scrapbookingpons of krulschaar. Een combinatie van meerdere papiersoorten ziet er goed uit, bijvoorbeeld wit dik papier met gekleurd calqueerpapier.

Stap 4

Zest Hoe de uitnodiging eruit zal zien, hangt alleen af van je verbeelding. Linten en appliques, bloemen en andere florale ornamenten, grote kralen of zelfs veren zijn geschikt voor het decoreren van uitnodigingen. Gebruik duiven, twee ringen, harten, engelen als symbolen. Versier je uitnodiging met kant of transparant overtrekpapier.

Stap 5

U kunt uitnodigingen maken in de vorm van een gewone ansichtkaart, maar u kunt deze ook zo ontwerpen dat u er steeds opnieuw over na wilt denken. Je kunt zo'n kaart versieren met een mooie strik met strass-steentjes of kralen, een frame van bloemen maken. Uitnodigingen in de vorm van rollen zien er ongewoon uit. Pak wat mooi papier en knoop het vast met een satijnen lint. Cursieve lettertypen zien er goed uit op deze uitnodigingen. Of gebruik zegellakzegels, die u zelf kunt maken of bestellen.

Stap 6

Op zoek naar originele uitnodigingen, verpakt in kleine doosjes, waarin je kralen, bloemblaadjes of kokosvlokken kunt doen.

Stap 7

Vergeet niet: het is geaccepteerd om persoonlijk huwelijksuitnodigingen te overhandigen, maar als dit niet mogelijk is, kunt u gebruik maken van postdiensten.

Stap 8

En zorg ervoor dat u al uw vrienden en familie betrekt voor hulp. Bruiloftstaken, hoewel aangenaam, vergen veel tijd en moeite.

Aanbevolen: