Hoe Krijg Je Een Huwelijksuitnodiging?

Inhoudsopgave:

Hoe Krijg Je Een Huwelijksuitnodiging?
Hoe Krijg Je Een Huwelijksuitnodiging?

Video: Hoe Krijg Je Een Huwelijksuitnodiging?

Video: Hoe Krijg Je Een Huwelijksuitnodiging?
Video: huwelijksuitnodiging 2024, April
Anonim

Voor toekomstige pasgetrouwden is de aankoop van uitnodigingen een onbeduidende post in het pre-huwelijksbudget. Tegelijkertijd begint het feest voor hun gasten met deze kleine kaartjes. Daarom moeten uitnodigingen niet alleen mooi en origineel zijn, maar vooral informatief.

Hoe krijg je een huwelijksuitnodiging?
Hoe krijg je een huwelijksuitnodiging?

instructies:

Stap 1

Waar te verkrijgen Bepaal welke weg het dichtst bij u in de buurt is: koop kant-en-klare uitnodigingen in de winkel, bestel in de werkplaats of maak ze zelf. De eerste optie heeft een onmiskenbaar voordeel in de vorm van prijs, maar ook een belangrijk nadeel - niet al te ruime keuze. De tweede methode zal al uw esthetische voorkeuren beantwoorden, maar hoogstwaarschijnlijk kost het een aardige cent. Maar als u zelf uitnodigingen maakt, kunt u geld besparen zonder uw grootse ideeën op te geven. Natuurlijk heb je in dit geval bepaalde scrapbookvaardigheden en materialen nodig voor werk (papier, karton, verf, inkt, decoratieve elementen) of de mogelijkheid om in grafische editors op een computer te werken.

Stap 2

Ontwerp: Kies uitnodigingskaarten in overeenstemming met het thema van de bruiloft. In het traditionele scenario van de viering kunnen uitnodigingen van alles zijn. Het gebruikelijke "liefdes" -thema is geschikt: ringen, bloemen, duiven, trouwkant, harten … Voor een modieuze en relevante bruiloft met een kleuraccent, moeten kaarten voor het uitnodigen van gasten worden gemaakt in het gekozen bereik: bijvoorbeeld wit (crème, ivoor, champagne) met rood/blauw/lila decoratie. Voor een thematische bruiloft moet het ontwerp van uitnodigingen ook geschikt zijn: nautisch, "stijlvol", retro-design.

Stap 3

De uitnodiging heeft een vrij eenvoudige, duidelijke opbouw: beroepschrift, uitnodiging, datum, tijd, plaats van inschrijving en banket, aanvullende informatie. Het is gepast om vrienden eenvoudig met hun voornaam aan te spreken, tot collega's en superieuren - met voornaam en patroniem, tot familieleden - met voornaam en patroniem en "status" (bijvoorbeeld: "Beste Natalya Alekseevna! Beste moeder!"). Geef in de uitnodiging aan wat uw wensen zijn voor het uiterlijk van de gasten (dit is relevant voor themabruiloften met een specifieke dresscode), een verzoek om indien mogelijk met eigen vervoer te komen of informatie over de retourtransfer voor de genodigden. U kunt de geschatte tijd van het einde van de viering specificeren.

Stap 4

Alternatief: Nodig in plaats van traditionele ansichtkaarten gasten uit met een brief in een fles, een "antieke" rol, een ballon met een briefje, een vinylplaat met de tekst op een papieren mok in het midden. Dit zal ze op de juiste golf zetten voor je bruiloftsthema. En als je voldoende gevorderde familie en vrienden hebt, kun je de standaarduitnodiging vervangen door een videoboodschap op uTube of een speciaal daarvoor gemaakte site.

Aanbevolen: