Hoe Vul Je Een Huwelijksuitnodiging In

Inhoudsopgave:

Hoe Vul Je Een Huwelijksuitnodiging In
Hoe Vul Je Een Huwelijksuitnodiging In

Video: Hoe Vul Je Een Huwelijksuitnodiging In

Video: Hoe Vul Je Een Huwelijksuitnodiging In
Video: huwelijksuitnodiging 2024, April
Anonim

Hoe begint de bruiloft? Natuurlijk, van sierlijke en mooi vormgegeven uitnodigingen die het bruidspaar presenteert aan de toekomstige gasten van hun vakantie. Trouwuitnodigingen zetten de toon voor het hele volgende feest, dus je moet heel voorzichtig zijn bij het invullen ervan.

De uitnodiging zorgt voor de sfeer van de toekomstige bruiloft
De uitnodiging zorgt voor de sfeer van de toekomstige bruiloft

instructies:

Stap 1

Een huwelijksuitnodiging moet in de eerste plaats informatief zijn. Vermeld de namen van de gasten, de datum, tijd en plaats van de ceremonie. Voor de gasten die rechtstreeks naar het bruiloftsbanket komen, geef de starttijd en het adres van het restaurant (café, eetkamer) aan. Als u een bruiloft plant, laat iedereen dan weten waar de locatie is.

Stap 2

Overlaad de uitnodiging niet met onnodige informatie. Als u van plan bent een gast rechtstreeks uit te nodigen voor een bruiloftsbanket, vermeld dan alleen zijn coördinaten. Gelieve de details van het huwelijk en de plechtige inschrijving weg te laten.

Stap 3

Om incidenten en gênante situaties te voorkomen, moet u uw uitnodigingen ondertekenen, in ieder geval slechts een paar namen. De rest van de tekst kan op een computer worden getypt, maar het is beter om uw namen met de hand te schrijven. Dit voegt warmte en gevoel toe aan zelfs een strikt, formeel briefhoofd.

Stap 4

Bedenk voor elke gast je eigen manier om hem aan te spreken. Kies voor oudere familieleden, collega's, een meer formele stijl. Wanneer u goede vrienden en familieleden aanspreekt, kunt u genereus zijn met emoties.

Stap 5

Als de uitnodiging er niet origineel uitziet, probeer dan de inhoud origineel te maken. Poëtische spontane, humor, lyrische uitweidingen zijn welkom.

Stap 6

Als het voor u belangrijk is dat gasten vooraf hun aanwezigheid op een toekomstige viering bevestigen, geeft u dit dan op een aparte regel aan. Geef uw contactnummers en voorwaarden op waarin de genodigden contact met u moeten opnemen.

Stap 7

In veel landen gaan de uitnodigingen vergezeld van een door de pasgetrouwden opgestelde verlanglijst. Als dit punt voor u van belang is, laat ons dan uw wensen met betrekking tot presentaties weten. Schrijf bijvoorbeeld dat je een cadeau in een envelop (geld) wilt ontvangen.

Aanbevolen: