Hoe De Leraar Te Feliciteren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Leraar Te Feliciteren?
Hoe De Leraar Te Feliciteren?

Video: Hoe De Leraar Te Feliciteren?

Video: Hoe De Leraar Te Feliciteren?
Video: 26 MOOIE DIY POP UP KAARTEN 2024, April
Anonim

Meerdere keren per jaar worden scholieren en scholieren geconfronteerd met een probleem: hoe de juf te feliciteren. Om goede relaties in het team te behouden, is het de moeite waard om leraren niet alleen te feliciteren met de dag en het jubileum van de leraar, maar ook met gewone verjaardagen, vanaf 8 maart, Gelukkig Nieuwjaar en andere feestdagen. Volg ons advies op, en je kunt de leraar op een georganiseerde en originele manier feliciteren.

Hoe de leraar te feliciteren?
Hoe de leraar te feliciteren?

Het is nodig

  • - gefeliciteerd plan;
  • - ansichtkaart;
  • - Cadeau;
  • - bloemen.

instructies:

Stap 1

Selecteer de persoon die verantwoordelijk is voor de felicitatie en enkele helpers. Ontwikkel een felicitatieplan, verdeel verantwoordelijkheden, rekening houdend met de capaciteiten en capaciteiten van de jongens. Probeer zoveel mogelijk deelnemers te betrekken, want dit is belangrijk voor het bouwen van een vriendelijk en verantwoordelijk team. Zorg ervoor dat iedereen zijn verantwoordelijkheden goed begrijpt en niet faalt op een cruciaal moment.

Stap 2

Kies een plaats om te feliciteren. Huur voor een speciale gelegenheid een café of een aula. Als je een kleine nederige felicitatie plant, kun je een publiek of klas kiezen. Creëer een feestelijke sfeer, hang themaposters en foto's op, versier de muren met slingers en sneeuwvlokken voor het nieuwe jaar.

Stap 3

Maak een ansichtkaart en een cadeau van het hele team. Maak de ansichtkaart groot genoeg zodat iedereen er zijn felicitaties op kan achterlaten. Geef de leraar voor het jubileum een waardevol geschenk en een weelderig boeket (zelfs een man). Geef bloemen aan een vrouwelijke leraar voor elke gelegenheid. Kies je cadeau zorgvuldig. Dit kunnen bureauaccessoires zijn (lamp, klok, organizer, fotolijst), computeraccessoires die zijn ontworpen om het werk te vereenvoudigen (draadloze muis, ergonomisch toetsenbord, flashstation). Doneer geen hygiëneartikelen, geld, sieraden, alcoholische dranken of vazen. Het beste cadeau voor elke leraar is je aandacht en respect. Behaag hem met je amateur-optredens: gedichten, opnieuw gemaakte liedjes, een verzonnen scène.

Stap 4

Organiseer een foto of video om het felicitatiemoment vast te leggen. Maak een foto van de hele klas of groep, voeg een kalender toe aan deze foto en presenteer deze aan de leerkracht.

Stap 5

Maak indien mogelijk een film van vijf minuten over de docent of maak een grote collage van een selectie foto's.

Aanbevolen: