Hoe Kom Je Bij Het Latin Rhythm Carnival In Londen

Hoe Kom Je Bij Het Latin Rhythm Carnival In Londen
Hoe Kom Je Bij Het Latin Rhythm Carnival In Londen

Video: Hoe Kom Je Bij Het Latin Rhythm Carnival In Londen

Video: Hoe Kom Je Bij Het Latin Rhythm Carnival In Londen
Video: Kelvin and Oti Samba to ‘La Vida Es Un Carnaval’ | Week 1 - BBC Strictly 2019 2024, April
Anonim

De zomer is rijk aan leuke openluchtevenementen. Dus het constant bewolkte Londen bereidt zich voor om op 2 juli met felle kleuren te schitteren. Het is op deze dag dat gasten van de stad de mogelijkheid hebben om naar het Latin Splash Carnival of Latin Rhythms te gaan, dat jaarlijks plaatsvindt in de hoofdstad van Groot-Brittannië.

Hoe kom je bij het Latin Rhythm Carnival in Londen
Hoe kom je bij het Latin Rhythm Carnival in Londen

Om bij het Carnival of Latin Rhythms in Londen te komen, moet je eerst naar de hoofdstad Foggy Albion vliegen. U kunt zelf tickets en het hotel boeken, of vertrouwen op de aanbiedingen van reisbureaus. Je kunt ook vooraf tickets voor het evenement reserveren of aan de ingang kopen (kosten ongeveer £ 12 + btw).

Zorg bij aankomst in Londen voor je kostuum. Het optreden op het carnaval van Latijnse ritmes in gewone kleding zal je niet in staat stellen ten volle te genieten van de sfeer van de vakantie en deel te nemen aan een heldere actie. Het nationale kostuum van een zuidelijk land is het meest geschikt. Hoewel voor degenen die graag opvallen, kunnen we ook de optie aanbevelen met een Russische folkloristische zomerjurk, op de Latijnse manier op maat gemaakt. In zo'n jurk ben je gegarandeerd succes bij het publiek.

Het Carnival of Latin Rhythms zelf wordt gehouden in het zuiden van Londen, op de plaats van Clapham Common. Je kunt het evenement bereiken met de metro (Noordlijn, tweede zone), met de trein (naar station Clapham High Street), maar ook met de dag- en nachtbussen van de stad (bijvoorbeeld nr. 35, 37, 137). De organisatoren van het Carnaval vragen u vriendelijk om indien mogelijk geen gebruik te maken van eigen vervoer, want parkeerplaatsen zijn strikt beperkt. Om meer te weten te komen over de reisroute en de nodige vragen te stellen, kunt u de Londen 24/7 service bellen op 020-7222-1234.

De Gateway to the Carnival of Latin Rhythms in Londen gaat om 17.00 uur open. Vijf uur lang vind je Latin-dansen, nationale gerechten van professionele chef-koks, optredens van Latijns-Amerikaanse sterren, demonstratiesportvoorstellingen van capoeira-meesters. Ook strandvoetbalcompetities zullen een belangrijk onderdeel van het programma zijn. Het evenement eindigt om 22.00 uur, nachtbussen brengen de gasten terug naar het centrum van Londen.

Aanbevolen: