Cadeaus Voor Het Nieuwe Jaar

Inhoudsopgave:

Cadeaus Voor Het Nieuwe Jaar
Cadeaus Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Cadeaus Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Cadeaus Voor Het Nieuwe Jaar
Video: Gelukkig Nieuwjaar 2024, Maart
Anonim

Nieuwjaar komt eraan. Tijd om na te denken over nieuwjaarscadeaus. Het jaar 2014 is het jaar van het blauwe houten paard. Kies een cadeau met dit feit in gedachten. Het kiezen van een cadeau is een puur individuele aangelegenheid. Alleen jij bepaalt wat de persoon voor wie je een cadeau klaarmaakt, leuk vindt. Toch kunnen sommige ideeën van derden van pas komen.

Cadeaus voor het nieuwe jaar 2014
Cadeaus voor het nieuwe jaar 2014

Het is nodig

  • - geld
  • - inpakpapier
  • - lijmen
  • - schaar
  • - verpakkingstape
  • - ansichtkaarten

instructies:

Stap 1

Welk cadeau je ook kiest, denk aan een mooie verpakking. De ideale optie is een handgemaakte verpakking. Cadeaus kun je bijvoorbeeld inpakken met inpakpapier. Plak op elk cadeau een foto van de persoon voor wie het is gemaakt. Leg alle cadeaus op één plek, bijvoorbeeld onder een kerstboom. Een dergelijke verpakking zal veel positieve emoties veroorzaken.

Beeld
Beeld

Stap 2

Het kiezen van een cadeau voor vrouwen zal dit jaar niet moeilijk zijn. Sieraden met blauwgroene stenen zouden ideaal zijn. Smaragden, topaas, saffieren zullen het doen. U kunt kiezen voor een mooie hanger in de vorm van een paard of een hoefijzer. Houten sieraden zullen een zeer symbolisch geschenk zijn. Je kunt een mooie blauwe sjaal, handschoenen, portemonnee ophalen. Mooie cadeaus voor mooie vrouwen.

Beeld
Beeld

Stap 3

Voor een man kiezen we een geschenk afhankelijk van zijn hobby's en interesses. Voor een zakenman is een dagboek een prachtig cadeau. Je kunt de gezamenlijke dadels erin markeren met een rode stift. Een laptop- of telefoonhoesje komt zeker van pas. Het is wenselijk dat deze geschenken bruin zijn. Een sjaal, handschoenen zijn altijd echte cadeautjes. Je kunt je gezamenlijke foto ophalen, in een prachtige lijst plaatsen. Zo'n foto zal zijn bureaublad perfect versieren.

Beeld
Beeld

Stap 4

Voor collega's op het werk kun je een feestelijk theekransje bereiden. Bak koekjes in de vorm van een paard. Zet heerlijke thee. Presenteer in een vriendelijke sfeer nieuwjaarskaarten, met de beste wensen. Zo'n felicitatie zal veel beter zijn dan een standaard magneet.

Aanbevolen: