Wie Wenst U Een Gelukkig Nieuwjaar Om Zelf Gelukkiger Te Worden?

Inhoudsopgave:

Wie Wenst U Een Gelukkig Nieuwjaar Om Zelf Gelukkiger Te Worden?
Wie Wenst U Een Gelukkig Nieuwjaar Om Zelf Gelukkiger Te Worden?

Video: Wie Wenst U Een Gelukkig Nieuwjaar Om Zelf Gelukkiger Te Worden?

Video: Wie Wenst U Een Gelukkig Nieuwjaar Om Zelf Gelukkiger Te Worden?
Video: LET OP❗ ALS VOOR DE OVEN VAN DE REM IN GEHEEL! Recepten van Murat. 2024, April
Anonim

In de drukte van voor het nieuwe jaar vergeten we vaak mensen die ook onze felicitaties waard zijn. Het januari-weekend stelt ons in staat om deze vergissing recht te zetten en mensen te feliciteren die belangrijk voor ons zijn, door langzaam en zorgvuldig een cadeau voor hen te kiezen.

Wie wenst u een gelukkig nieuwjaar om zelf gelukkiger te worden?
Wie wenst u een gelukkig nieuwjaar om zelf gelukkiger te worden?

verre vrienden

Januari is een geweldige tijd om verre familieleden en oude vrienden te gedenken voor wie je oprechte sympathie voelt, maar om de een of andere reden zie je elkaar de laatste tijd en communiceer je heel, heel zelden. Herinneringen eraan laten je glimlachen op je gezicht en worden over het algemeen alleen geassocieerd met aangename momenten, maar gedachten over hoe lang je het niet hebt gezien of zelfs hebt opgeroepen, geven je een ongemakkelijk gevoel. Denk er niet aan. Het is beter om een leuk cadeau te kopen en te bezoeken. Een telefoontje kan natuurlijk ook, maar is niet te vergelijken met een persoonlijk bezoek.

Goede mensen zijn hun gewicht in goud waard, en je moet een relatie niet verpesten alleen omdat je je ongemakkelijk voelt bij een lange communicatieonderbreking. Een grote vriendenkring geeft ons een gevoel van steun en zelfvertrouwen.

jeugd mentoren

De eerste leraar die streng voor je was, je grote potentieel zag en dankzij wie je precies de persoon bent die je nu bent. Favoriete universitair docent die altijd precies wist wat en wanneer te zeggen en er op zijn best uit te zien. Misschien is het gewoon een buurman die je voor de honderdste keer voor je ouders 'bedekte' voor een gescheurde broek, of gewoon je tranen wegveegde na weer een ruzie. Mentoren van jongeren zijn iconische mensen die geen directe, maar een belangrijke rol in ons leven hebben gespeeld. Ze waren onze beschermengelen en gaven ons in hun tijd genoeg om in het nieuwe jaar niet te vergeten.

Ondanks het gewicht van de ervaring achter ons, zullen we voor zulke mensen voor altijd kinderen blijven. Als we ze weer ontmoeten, kunnen we hetzelfde gevoel ervaren als toen, in een onbezorgde jeugd of kindertijd.

Onze ouders

Ook al is de relatie met de ouders verre van ideaal, ze zijn onze felicitaties waard. En een nieuwjaarscadeau kan de eerste stap zijn om je moeilijke relatie te herstellen.

Gelukkig nieuwjaar verplicht je niet om voor de honderdste keer uit te zoeken wie gelijk heeft en wie niet. Het is gewoon een goed excuus om plezier te hebben en samen tijd door te brengen.

Onze "tweede helft"

Een nieuwjaarsverrassing voor je levenspartner is iets ongewoons, maar heel aangenaam voor hem. Voor jou is het mogelijk om te laten zien hoeveel je je partner waardeert en dat je hem wilde plezieren met een geschenk: je hebt iets gepland, gekozen, ingepakt en vervolgens zorgvuldig verborgen zodat op het cruciale moment de verrassing niet bedorven zou worden. Zo'n geschenk zal een grote rol spelen in uw relatie, uw belang voor elkaar benadrukken en de band tussen u versterken.

Jij jezelf

Gedurende het jaar vergeten we vaak de belangrijkste persoon die 24 uur per dag bij ons is - wijzelf. Nieuwjaarsvakanties zijn een goed moment om iets te kopen dat je voor jezelf wilt en je tegelijkertijd niet schuldig te voelen over egoïsme en onnodige uitgaven.

Aanbevolen: