Hoe Verjaardagen Worden Gevierd

Inhoudsopgave:

Hoe Verjaardagen Worden Gevierd
Hoe Verjaardagen Worden Gevierd

Video: Hoe Verjaardagen Worden Gevierd

Video: Hoe Verjaardagen Worden Gevierd
Video: 🎂de VERJAARDAG van ELINA VIEREN!🎁 2024, April
Anonim

De traditie van het vieren van een verjaardag is diep geworteld in het verleden. Als je deze feestdag origineel wilt maken, gebruik dan de gebruiken van andere landen om deze dag te vieren. Velen van hen zijn nogal niet-triviaal.

Hoe verjaardagen worden gevierd
Hoe verjaardagen worden gevierd

instructies:

Stap 1

De traditie om een jarige een taart met kaarsjes te geven, die hij moet uitblazen, is ontstaan in Duitsland in de 12e eeuw. Maar de traktatie verscheen niet aan het eind van de avond op tafel, maar 's ochtends. Een verjaardagstaart kan een goed begin zijn van een moderne verjaardag, de jarige een feestelijke stemming geven en hopen dat zijn gekoesterde droom uitkomt als hij alle kaarsjes kan uitblazen.

Stap 2

In Duitsland is er nog een andere traditie: een ongetrouwde man van boven de dertig neemt op zijn verjaardag een bezem en gaat de straten van de stad vegen. Op dit moment lachen zijn vrienden hem uit en voegen werk aan hem toe door kleine stenen op de grond te gooien. Het schoonmaken duurt tot een ongehuwde vrouw die langskomt de jarige een kus geeft.

Stap 3

In Rusland kan de jarige zijn kameraden hartelijk aan de oren trekken en op deze manier al hun warme gevoelens willen uiten. Een soortgelijk gebruik bestaat in Ierland. In dit land wordt de held van de gelegenheid ondersteboven gekeerd en lichtjes op de grond geslagen, net zo vaak als de persoon zich omdraait, en nog een extra klap is voor geluk. Het is onwaarschijnlijk dat een volwassene blij zal zijn met zo'n felicitatie, maar een kind kan blij zijn met zo'n traditie. Het belangrijkste is dat de felicitatiepersoon sterke handen heeft en dat hij het niet overdrijft met de kracht van de klap.

Stap 4

Weet niet wat je op tafel moet zetten - behandel het publiek met noedels. In China symboliseert dit voedsel een lang leven, dat ze de held van de gelegenheid willen schenken. Er wordt aangenomen dat hoe langer de pasta door de jarige kan worden gezogen, hoe langer hij zal leven.

Stap 5

In Canada is het gebruikelijk om een soort hinderlaag te leggen op de jarige. Liefdevolle familieleden en vrienden wachten op de held van de gelegenheid en smeren dan zijn neus in met olie of ander voedsel. Jam, gecondenseerde melk of fruitpuree kunnen worden gebruikt. Maar in Jamaica overladen dezelfde vriendelijke familieleden de jarige met het 'stof der eeuwen' als teken dat hij een jaar ouder is geworden. Meel verschijnt meestal in de rol van stof.

Aanbevolen: