Zo Vergeet Je De Verjaardagen Van Je Vrienden Niet

Inhoudsopgave:

Zo Vergeet Je De Verjaardagen Van Je Vrienden Niet
Zo Vergeet Je De Verjaardagen Van Je Vrienden Niet

Video: Zo Vergeet Je De Verjaardagen Van Je Vrienden Niet

Video: Zo Vergeet Je De Verjaardagen Van Je Vrienden Niet
Video: Clouseau - Afscheid van een vriend 2024, April
Anonim

Hoe leuk is het om voor je verjaardag een langverwacht cadeau te krijgen van je ouders, geliefde, familie, vrienden. Maar felicitaties van lang vergeten vrienden zijn dubbel prettiger. Als je belde, schreef, kwam, dan herinneren ze zich je persoonlijke vakantie.

Zo vergeet je de verjaardagen van je vrienden niet
Zo vergeet je de verjaardagen van je vrienden niet

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - een computer.

instructies:

Stap 1

Er is nauwelijks een gemakkelijkere manier om iemands sympathie te krijgen dan hem te feliciteren met zijn naamdag. Maar hier moet met één punt rekening worden gehouden, een positief effect wordt alleen bereikt als u de persoon persoonlijk feliciteert. Denk aan harteloze groeten zoals Mail.ru.

Stap 2

Om de verjaardagen van uw vrienden niet te vergeten, voegt u gedenkwaardige datums toe aan de lijst van uw mobiele telefoon. Wanneer een bepaalde dag valt op het door u opgegeven tijdstip, herinnert uw mobiele telefoon u aan de gebeurtenis. Maar deze methode heeft nadelen, stel je voor dat je een nieuwe telefoon hebt gekocht, dan zul je op een ander apparaat een nieuwe lijst moeten vormen.

Stap 3

De beste optie is om de Google Agenda-service te gebruiken. Het is daar dat je niet één, maar meerdere kalenders kunt maken om echt belangrijke dingen te onderscheiden van die van minder belang. Om dit te doen, maakt u in de instellingen van Google Agenda een nieuwe agenda met de naam "Feestdagen" of "Verjaardagen".

Stap 4

Voeg een evenement toe aan de kalender: in de "titel" - de naam van de jarige, in de "duur van het evenement" - de hele dag, in de "datum van het evenement" - de verjaardag.

Stap 5

Stel de frequentie van herhaling van gebeurtenissen in - 1 jaar.

Stap 6

Geef aan hoe en wanneer u meldingen over de gemarkeerde evenementen wilt ontvangen. Als je de jarige telefonisch of via sms wilt feliciteren, stel dan een sms-herinnering in, die 5 minuten voor het aangegeven evenement zal komen. Wil je een vriend(in) persoonlijk feliciteren door een verjaardagscadeau klaar te maken, geef dan vooraf een herinnering aan de feestdag aan (van 1 dag tot een week voor de naamdag).

Stap 7

In de agenda-instellingen kunt u ook algemene meldingsregels opgeven. Op de door u aangegeven dag, precies om 9.00 uur, wordt bijvoorbeeld een sms met de volgende inhoud naar uw mobiele telefoon gestuurd: "Achternaam Voornaam 12 december 2009 (verjaardagen)".

Stap 8

U kunt een vergelijkbare kalender maken in Yandex. Het enige verschil met Google is dat het in Yandex onmogelijk is om de tijd voor het ontvangen van sms en het geboortejaar van de jarige in te stellen.

Aanbevolen: