Hoe Maak Je Indruk Op Iedereen Op De Bruiloft Van Je Vrienden?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Indruk Op Iedereen Op De Bruiloft Van Je Vrienden?
Hoe Maak Je Indruk Op Iedereen Op De Bruiloft Van Je Vrienden?

Video: Hoe Maak Je Indruk Op Iedereen Op De Bruiloft Van Je Vrienden?

Video: Hoe Maak Je Indruk Op Iedereen Op De Bruiloft Van Je Vrienden?
Video: Tips: Zo wordt hij/zij VERLIEFD op je! - Psycholoog Najla 2024, April
Anonim

Een bruiloft is een viering van het huwelijk van twee personen. Dit is hun dag, die nog lang herinnerd moet worden, bij voorkeur alleen in een positief aspect. De sfeer van de vakantie hangt af van de genodigden, vooral voor de geliefden van de pasgetrouwden.

Hoe maak je indruk op iedereen op de bruiloft van je vrienden?
Hoe maak je indruk op iedereen op de bruiloft van je vrienden?

Noodzakelijk

  • - goed gezind
  • - fantasie

instructies:

Stap 1

Als je vrienden gaan trouwen, is het niet alleen voor hen een geweldige vakantie, maar ook voor jou. Het is tenslotte altijd fijn om blij te zijn als het goed gaat met dierbaren. En een bruiloft is een geweldige gelegenheid om je echte houding ten opzichte van hen te laten zien, om iets leuks en onvergetelijks te doen.

Stap 2

Je kunt je vrienden op een bruiloft op verschillende manieren verbazen of verrassen - doe iets buitengewoons waardoor je je onderscheidt van de rest van de genodigden. Het belangrijkste is dat de jonggehuwden het leuk vinden, omdat je zowel kunt verbazen met ontoereikend gedrag als met een soort slechte daad. Maar je moet dit niet doen, anders kun je je vrienden voor altijd kwijtraken.

Stap 3

Je kunt opvallen met je uiterlijk - kleed je in een helder ongewoon pak / jurk, in een soort thema-outfit. Maar als je je hier alleen toe beperkt, zul je al snel ophouden te verbazen, en niemand zal zich hier iets van herinneren behalve een foto. Daarom moet kleding met een reden worden gekozen, maar rekening houdend met je toneelbeeld, dat zich tijdens de hele bruiloft moet manifesteren. En er moet ook rekening worden gehouden met de stijl van de ceremonie zelf om het algemene idee niet te bederven.

Stap 4

Je kunt iedereen verbazen met je ongewone uiterlijk: vlieg in een luchtballon en neem het bruidspaar mee voor een ritje, kom in een ongewone auto, te paard of in een koets, en nog veel meer. Dit alles wordt alleen beperkt door uw verbeeldingskracht.

Stap 5

U kunt iedereen verrassen, ook de pasgetrouwden, met uw felicitaties - niet alleen een paar woorden zeggen, maar u kunt zingen, dansen of een kleine show doen. Hier kan ook prachtig mee gespeeld worden rekening houdend met je outfit, uitstraling, vb. alles met elkaar verbinden.

Stap 6

Een ongewoon cadeau is ook een goede gelegenheid om iedereen te verrassen, want nu geeft eigenlijk iedereen geld of iets traditioneels in de vorm van huishoudelijke apparaten, borden, enz. Dit hoeft geen duur cadeau te zijn, je kunt bijvoorbeeld een grote poster maken van het bruidspaar, of een film over hen maken, een boek uitgeven met hun liefdesverhaal en foto's - dit alles is te bestellen in speciale salons.

Stap 7

Aan het einde van de bruiloft kunt u een ongewoon vuurwerk bestellen met de namen van de bruid en bruidegom of in de vorm van een hart, een show van flitsende lichten regelen of iets anders ongewoons doen om het feest compleet te maken en iedereen aanwezig te laten met een goede herinnering aan jou.

Aanbevolen: