Hoe Maak Je Jezelf Gelukkig Op Je Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Jezelf Gelukkig Op Je Verjaardag
Hoe Maak Je Jezelf Gelukkig Op Je Verjaardag

Video: Hoe Maak Je Jezelf Gelukkig Op Je Verjaardag

Video: Hoe Maak Je Jezelf Gelukkig Op Je Verjaardag
Video: Hoe maak je jezelf gelukkig? | VERDRIET 2024, Mei
Anonim

Om jezelf te plezieren op je verjaardag, moet je een duidelijk begrip hebben van je eigen behoeften. Bovendien zal oprechte vreugde verlangens met zich meebrengen die op het eerste gezicht niet het meest voor de hand liggend zijn. Voor romantici zou het bijvoorbeeld een goed cadeau zijn om plaatsen te bezoeken waar ze ooit gelukkig waren. Pragmatici kunnen blij zijn met de aanschaf van het noodzakelijke, maar vrij dure ding.

Hoe maak je jezelf gelukkig op je verjaardag
Hoe maak je jezelf gelukkig op je verjaardag

instructies:

Stap 1

Ga naar een goed restaurant als je dit al lang wilde doen, maar het bezoek uitstelde uit spaargeld. Verjaardag is zo'n feestdag als je veel dingen kunt doen die je jezelf in het dagelijks leven niet toestond. Het maakt niet uit of je iemand mee uitnodigt of niet. Met alleen gerijpte wijn geniet u immers van gastronomische hoogstandjes.

Stap 2

Bezoek "historische" plekken voor jou. Dwaal bijvoorbeeld in de buurt waar je je jeugd hebt doorgebracht. Zo'n geschenk zal vooral relevant zijn voor romantische melancholische mensen die al lang van woonplaats zijn veranderd. U kunt ook door de straten dwalen waar ze ooit met hun eerste liefde liepen. Laat het een beetje treurig lopen zijn, maar lichte droefheid kan ook prettig zijn.

Stap 3

Koop waar je van droomt, maar de aankoop is altijd uitgesteld vanwege hogere uitgaven. Het kan een set gereedschappen zijn - een van die tools waar brutale mannen zo van houden. Of zeg maar een schattige manicureset - waar geen fashionista aan voorbij kan gaan. Verjaardag rechtvaardigt elke verspilling. Een kleine opmerking: ga alsjeblieft niet in de schulden voor je kerstinkopen. Misschien zul je in het begin de vreugde ervaren om het gewenste ding te bezitten, maar dan zul je overvallen worden door twijfels over de opportuniteit van deze daad.

Stap 4

Bel de persoon om wie je echt geeft. Nodig hem uit voor een ontmoeting. Het maakt niet uit wie het zal zijn - de eerste leraar of een vriend met wie je ooit naar training ging. Het is belangrijk dat dit geen voormalig object van aantrekking is, anders bestaat het risico, in plaats van vreugde, om veel negatieve herinneringen te ontvangen. Er kunnen echter ook uitzonderingen zijn op deze regel.

Stap 5

Sla allerlei goodies en goede films in, zet je telefoon uit en ga niet online. Dit advies lijkt misschien vreemd, op zijn zachtst gezegd, maar als je een introvert bent en de omstandigheden van het dagelijks leven je verplichten om constant met mensen te communiceren, kan een vakantie gevierd in eenzaamheid een goed cadeau voor je zijn.

Aanbevolen: