Hoe Te Kleden Voor Een Dans?

Inhoudsopgave:

Hoe Te Kleden Voor Een Dans?
Hoe Te Kleden Voor Een Dans?

Video: Hoe Te Kleden Voor Een Dans?

Video: Hoe Te Kleden Voor Een Dans?
Video: Simpele Danspas Voor Het Uitgaan: De Two-Step - Online Dansles 2024, Mei
Anonim

Dansen die plaatsvinden in cafés, bars en nachtclubs trekken tegenwoordig een groot aantal mensen van alle leeftijden aan. Hun interesses vallen misschien niet samen, maar zodra de muziek begint te klinken, versmelten ze allemaal tot één geheel. Om je te onderscheiden van de massa en jezelf in al zijn glorie te laten zien, vergeet niet om je outfit zorgvuldig te selecteren voordat je uitgaat.

Hoe te kleden voor een dans?
Hoe te kleden voor een dans?

instructies:

Stap 1

Draag een cocktailjurk met een lengte boven de knie, kies daarvoor comfortabele hakken, een clutch en sieraden. Onthoud dat als je felgekleurde kleding draagt, je schoenen neutraal moeten zijn. Zwart, beige of een andere jurk die niet opvalt in kleur, kan worden benadrukt met rode, gele, blauwe schoenen. Een clutch, armband, hanger of collier moet de set natuurlijk aanvullen en ermee in harmonie zijn. Deze outfit is geschikt voor zowel nachtclubs als meer ontspannen dansen, bijvoorbeeld in een café of restaurant.

Stap 2

Kies een jeans en een nauwsluitend T-shirt. Zo'n outfit is erg comfortabel, maar kan tegelijkertijd ook geschikt gemaakt worden voor de club. Het is beter om een spijkerbroek te dragen die strak zit en van boven naar beneden taps toeloopt. Houd er rekening mee dat deze stijl de figuur benadrukt en duidelijk al zijn gebreken laat zien. Geef bij het kiezen van een T-shirt of een T-shirt de voorkeur aan die met een interessante print, snit, textuur of decoratie met strass-steentjes en pailletten. Van schoenen kun je hoge hakken, ballerina's of sneakers dragen. Jeans zijn geschikt in clubs of jeugdcafés. Als je gaat dansen op een verjaardagsfeestje in een restaurant, werkt deze optie niet.

Stap 3

Probeer een vintage stijl. Om dit te doen, moet je ofwel in de kast van je moeder snuffelen, of naar een speciaalzaak gaan die kleding uit verschillende tijdperken verkoopt. Kies een jurk in jaren 50-stijl, een minirok uit de jaren 60 of een ander kledingstuk en speel het op met moderne stukken. Het is belangrijk om het niet te overdrijven met de oudheid in stijl, anders lijk je meer op een grootmoeder dan op een fashionista. Vintage ziet er geweldig uit bij vrouwen en mannen in verschillende etablissementen. Natuurlijk moet u uw verbeeldingskracht beperken bij het plannen van een reis naar een conservatief etablissement.

Stap 4

Kleed je extravagant. Combineer bijvoorbeeld een guipuretopje, een rok met lovertjes, opvallende schoenen en een onzichtbare hoed. De volgende make-up is geschikt voor zo'n outfit: zwarte pijlen, mascara, geen enkele gram blush en felrode lippenstift. Een extravagante look past in clubs, maar te uitdagend in een bar of café.

Aanbevolen: