Hoe Ga Je Naar Het Theater In St. Petersburg

Inhoudsopgave:

Hoe Ga Je Naar Het Theater In St. Petersburg
Hoe Ga Je Naar Het Theater In St. Petersburg

Video: Hoe Ga Je Naar Het Theater In St. Petersburg

Video: Hoe Ga Je Naar Het Theater In St. Petersburg
Video: ВЕЧЕР РУССКОГО БАЛЕТА | Мариинский театр, Санкт-Петербург 2024, Mei
Anonim

St. Petersburg wordt met recht beschouwd als de culturele hoofdstad van Rusland: het heeft meer dan honderd theaters en podia voor theatervoorstellingen. En gematigd, in vergelijking met Moskou, laten de ticketprijzen bijna alle geïnteresseerde inwoners en gasten van de stad toe om de uitvoeringen bij te wonen.

Hoe ga je naar het theater in St. Petersburg
Hoe ga je naar het theater in St. Petersburg

instructies:

Stap 1

Bepaal naar welk theater je wilt gaan. In St. Petersburg zijn er dramatheaters (hun repertoire omvat uitvoeringen op basis van klassieke en moderne toneelstukken), opera- en ballettheaters, musicals, poppentheaters, evenals groepen die het publiek ongebruikelijke theatervoorstellingen (uitvoeringen) aanbieden.

Stap 2

Zoek de site van het theater waarin u geïnteresseerd bent op internet of koop een van de stadspublicaties die de theaterrekening publiceren. Kies de show die je wilt bijwonen. Als je niet weet waar je moet stoppen, let dan op de lijst met acteurs die bij een bepaalde voorstelling betrokken zijn, misschien kunnen bekende namen en achternamen je helpen navigeren.

Stap 3

Ga naar de website van een willekeurig loket in St. Petersburg en bestel e-tickets met bezorging, nadat je vooraf de aankoopregels en retourvoorwaarden goed hebt gelezen. U kunt ook traditionele papieren kaartjes kopen aan de kassa of de kassa van het theater waar u heen wilt.

Stap 4

Aan de vooravond van naar het theater gaan, wees niet lui om de kassier te bellen of naar de website van deze culturele instelling te gaan en de nieuwssectie te bekijken. Vaak worden voorstellingen uitgesteld of verwijderd vanwege het dienstverband of ziekte van de acteurs of om een andere reden. In dit geval heeft u recht op restitutie of omruiling van een ticket voor een culturele reis op een andere dag.

Stap 5

Als je naar het theater gaat, let dan op je uiterlijk. Hoewel er in moderne theaters praktisch geen officiële dresscode is, is het niet gebruikelijk om in een culturele instelling te verschijnen in sport- of vuile kleding of schoenen, met grote tassen of ritselende tassen die je huisgenoten kunnen hinderen. Als u wilt, kunt u bloemen kopen: deze kunnen na afloop van de voorstelling op strikken aan de acteurs worden gepresenteerd. Als je een handtekening van een van de artiesten gaat krijgen, zorg dan voor een pen en een programma.

Aanbevolen: