Originele Cadeau-ideeën Voor Het Nieuwe Jaar

Inhoudsopgave:

Originele Cadeau-ideeën Voor Het Nieuwe Jaar
Originele Cadeau-ideeën Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Originele Cadeau-ideeën Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Originele Cadeau-ideeën Voor Het Nieuwe Jaar
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, April
Anonim

Met de feestdagen in aantocht, begint de paniek van het nieuwe jaar: hoe vind je de perfecte cadeaus voor geliefden? Natuurlijk moet je in de eerste plaats vertrouwen op de smaak van de persoon. En als je niet nog een boeket bloemen of snoep wilt doneren, helpt dit artikel je om nieuwe en originele ideeën te vinden.

Originele cadeau-ideeën voor het nieuwe jaar
Originele cadeau-ideeën voor het nieuwe jaar

instructies:

Stap 1

U kunt een op maat gemaakte (of bak uw eigen) taart of nieuwjaarstaarten maken. Je kunt persoonlijkheid of een grap toevoegen die alleen jij kent.

Het is veel prettiger om zo'n geschenk te krijgen dan een standaard doos bonbons.

Als u voor zo'n geschenk kiest, vergeet dan niet om van tevoren een bestelling te plaatsen, ten minste twee weken van tevoren, want tegen de feestdagen hebben veel bedrijven en thuisvakvrouwen een toestroom van kopers en hebben ze gewoon geen tijd om ongeplande bestellingen te accepteren.

Beeld
Beeld

Stap 2

Als je niet bang bent voor moeilijkheden, dan kun je zelf een kalender maken. Je helft zal elke dag een raam openen en genieten van verschillende verrassingen. Het kunnen van alles zijn: inkt, nagellak, een fles van je favoriete wijn.

Het belangrijkste is om niet alle ramen tegelijkertijd te laten openen, anders duurt de anticipatie op een wonder slechts vijf minuten in plaats van een hele maand.

Beeld
Beeld

Stap 3

Een ander idee dat het zwakkere geslacht leuk zou moeten vinden, is decor. Je kan er mooie potjes, kandelaars, een spiegeltje omringd door gloeilampen… Er zijn heel wat opties (om bij de tijd te blijven, kan je kijken naar het decor op de ASOS store website of in de instagram van topbloggers, en bestel dergelijk werk vervolgens in een werkplaats in uw stad, als het goedkoper of sneller uitkomt).

Het belangrijkste is om vooraf te beslissen, want de levering duurt minimaal enkele dagen.

Aanbevolen: