Hoe Een Meisje In Een Club Te Dansen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Meisje In Een Club Te Dansen?
Hoe Een Meisje In Een Club Te Dansen?

Video: Hoe Een Meisje In Een Club Te Dansen?

Video: Hoe Een Meisje In Een Club Te Dansen?
Video: Versieren Tijdens 't Uitgaan: Niet Meer In Je Eentje Naar Huis 2024, April
Anonim

Het wordt als natuurlijk beschouwd dat een meisje mooi, plastisch beweegt en gemakkelijk danst. En wat als dit niet het geval is. Als je de club al heel lang bezoekt, en je weet niet welke bewegingen er nu in de mode zijn, gebruik dan een aantal handige tips. Ze helpen je met gemak, gratie en aantrekkingskracht te dansen.

Hoe een meisje in een club te dansen?
Hoe een meisje in een club te dansen?

Het is nodig

  • nachtclub;
  • muziek;
  • zelfvertrouwen.

instructies:

Stap 1

Ondanks de veelheid aan clubs en dansvloeren wint de kwestie van de danstechniek steeds meer aan populariteit. Deze trend heeft zich ontwikkeld door de opkomst van nieuwe richtingen en, dienovereenkomstig, een toename van de kwaliteit van dans onder de stamgasten van uitgaansgelegenheden. En als tektoniek en een pauze jonge mannen helpen, dan worden er hogere eisen gesteld aan meisjes. Een paar simpele regels en workouts (zowel thuis als in de club) helpen je om zelfverzekerd, mooi en vrij te dansen.

Stap 2

Ga voor de spiegel staan, kijk waar je het beste in bent. Bepaal of je van plastic bent. Beweeg alleen met je bekken, gebruik niet de rest van het lichaam: schouders, benen, armen. Als tegelijkertijd je hele lichaam danst, moet je aan jezelf werken. Voel elk deel van het lichaam afzonderlijk. Verander het bewegingsbereik, laag - geeft je tederheid, gratie, hoog - energie, meer ruimte. Dit beïnvloedt niet alleen de schoonheid van de dans, maar helpt ook om te navigeren op de site, waar veel / weinig mensen zijn.

Bekijk trainingsvideo's, waarvan er veel op internet te vinden zijn op verschillende gebieden. Ze zullen uitleggen welk deel van het lichaam, hoe te bewegen, een verscheidenheid aan bewegingen in detail demonstreert.

Bekijk moderne dansvideo's. Leer van hen veel nieuwe modieuze bewegingen, verschillende danstechnieken.

Vorm combinaties van passen, heuprotaties in je hoofd, bedenk wat je allemaal met je handen kunt doen.

Dans thuis op muziek in verschillende ritmes.

Stap 3

Laten we nu eens kijken hoe we ons kunnen aansluiten bij de sfeer van de clubdans.

Kijk eens goed naar de dansers. Ten eerste zul je je realiseren dat de meeste mensen op één manier dansen, wat niet moeilijk is. Ten tweede, noteer de bewegingen die je leuk vindt. Gebruik ze in je dans. Ten derde, markeer een dansstijl die duidelijk teleurstellend is. Herhaal het nooit.

Als je alleen komt om te ontspannen, kleed je dan van tevoren in comfortabele kleding en schoenen. Als je andere doelen hebt, overweeg dan de mogelijkheden van je outfit.

Stem af om te dansen, bepaal het ritme van de muziek. Dans met de toenemende activiteit van de dansbewegingen zodat vermoeidheid je niet meteen overvalt.

Kom tot rust. Dit is het belangrijkste punt. Alleen door je vrij te voelen, komt de dans natuurlijk tot stand. Beperk jezelf niet, beweeg zoals je je prettig voelt, verhoog geleidelijk de complexiteit van de combinatie van bewegingen.

Aanbevolen: