Sociaal Dansen - Mooie Ontspanning

Sociaal Dansen - Mooie Ontspanning
Sociaal Dansen - Mooie Ontspanning

Video: Sociaal Dansen - Mooie Ontspanning

Video: Sociaal Dansen - Mooie Ontspanning
Video: Salsa dansen in Arnhem 2024, Mei
Anonim

Iemand is nogal vervelend om de simulator te trappen, op aerobics springen is saai. Iemand mist simpelweg live communicatie, nieuwe ontmoetingen en kennissen. Dansen is misschien wel de meest geschikte manier om dit te doen.

Gezellig dansen is een heerlijke ontspanning
Gezellig dansen is een heerlijke ontspanning

Dansen is een geweldig alternatief voor "springende" disco's en clubs waarin onverstaanbare muziek dreunt. Iedereen is natuurlijk vrij om te kiezen. Maar voor fans van improvisatie en democratie zijn sociale dansen precies wat ze nodig hebben. Dit zijn "straatdansen" die naar de parketvloer zijn gemigreerd. Dit is een vrij populaire vorm van gezond tijdverdrijf. Dergelijke lessen vereisen geen speciale training. Dansen kan door mensen van alle leeftijden. Er zou verlangen en enthousiasme zijn.

Beeld
Beeld

Sociale dansen zijn onder meer:

  • Zwoele salsa;
  • Sensuele Argentijnse tango;
  • Stijlvolle schommel;
  • Bachata;
  • Ierse dansen;
  • Drukte.

Wat het is?

Elk van deze stijlen brengt de tradities samen van de landen waar ze zijn uitgevonden en met succes wortel hebben geschoten. In de regel zijn er geen goed gedefinieerde en onthouden bewegingen in sociaal dansen. Partners demonstreren enkele vaardigheden die bewonderende blikken en ontzetting zullen opwekken. Op de dansfeesten van sociale dansen worden vaak succesvolle, rijke mensen gevonden. Ze worden aangetrokken door krachtige psychologische ontspanning na een dag hard werken.

Beeld
Beeld

Het plezier van actief zijn

Wetenschappers zeggen dat een persoon in dans een enorme hoeveelheid hormonen van vreugde produceert - endorfines. Er wordt aangenomen dat het gevoel van vlucht en lichtheid ervoor zorgt dat mensen vele jaren dansen, regelmatig lessen volgen. Regelmatige bezoekers van de clubs waar sociale danslessen plaatsvinden, merken op dat heldere en intense stijlen helemaal geen kracht wegnemen, integendeel, ze geven kracht, helpen om naar onrealistische hoogten te stijgen.

Wat trekt mensen aan in sociaal dansen?

Tijdens danslessen is het gebruikelijk om 's avonds meer dan eens van partner te wisselen. Hierdoor kunnen mensen die voortdurend dergelijke evenementen bijwonen elkaar beter leren kennen, gemeenschappelijke aanspreekpunten vinden. Iedereen beslist natuurlijk zelf of hij de relatie buiten de danszaal voortzet. Langdurige en gelukkige huwelijken tussen sociale danspartners zijn heel gewoon. Denk niet dat clubs een soort nest van losbandigheid zijn. Het is een waanidee. Dansen wordt gedaan door stellen, mensen van wetenschap en religie. Alles hangt natuurlijk af van de innerlijke opvoeding. Maar dit geldt voor elk gebied van het leven.

Het belangrijkste dat mensen aantrekt die dol zijn op sociaal dansen, is een gezond tijdverdrijf en de mogelijkheid om de gebruikelijke cirkel te doorbreken. In dergelijke clubs is het niet gebruikelijk om elkaar te vragen naar het soort activiteit. Iedereen staat hier op gelijke voet. Daarom is het volkomen normaal dat wanneer de conciërge en de CFO tango dansen, de salsabewegingen worden herhaald door de student en de leraar. Dit is een plaats waar de persoonlijkheidsstatus alleen wordt bepaald door het vermogen om te dansen. Elke drukbezette persoon wil de wereld vanuit een ander perspectief zien. Social dancing geeft die kans. Vang hem!

Aanbevolen: