Waar Te Gaan Dansen?

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Dansen?
Waar Te Gaan Dansen?

Video: Waar Te Gaan Dansen?

Video: Waar Te Gaan Dansen?
Video: Clouseau - En Dans (Official Video) 2024, Mei
Anonim

Als de avond saai belooft te worden, en je weet niet hoe je het moet diversifiëren, kun je opvrolijken, je fysieke vorm verbeteren met een eenvoudige en betaalbare methode - ga dansen. In feite zijn er zoveel danslocaties dat het niet gemakkelijk zal zijn om er één uit te kiezen.

Waar te gaan dansen?
Waar te gaan dansen?

instructies:

Stap 1

Er zijn veel nachtclubs in zowel kleine als grote steden. Nachtclubs kunnen worden onderverdeeld volgens de soorten dansmuziek, om zich te laten leiden door de verschillende muzieksmaken van de bezoekers. Trouwens, in veel van hen is de toegang op bepaalde dagen gratis voor meisjes. Bezoek een van hen, dans op de dansvloer van de club. Als je het hier zeker naar je zin hebt, neem dan een abonnement voor meerdere bezoeken (het zal goedkoper zijn) en bezoek de club als je zin hebt om te dansen.

Stap 2

Er zijn overdag dansclubs, scholen en studio's met een voorkeur voor een of andere dansvorm. Kies de smaak, je wilt salsa dansen, Argentijnse dansen, Indiaas, Latijns-Amerikaans, oosters, retrostijl, sport. Meld je vooraf aan voor een bezoek aan een groep met dansen van deze oriëntatie en dans op je gezondheid.

Stap 3

Op veel binnenplaatsen van steden en dorpen worden streetdances georganiseerd in de stijlen Hip-Hop, Breaking, Popping, House, Tektonik, Robot Dance, C-walk, Dubstep Digital Dance, Crump, Flexing, Lameriga, Locking. Zoek uit of je van een van deze dansstijlen houdt waar jonge mensen samenkomen en doe enthousiast mee.

Stap 4

Organiseer je eigen dansfeest in je appartement door er vrienden voor uit te nodigen. Op je feest kun je het soort muziek opzetten waar je vandaag vooral op wilt dansen. Zet in de hoek van de kamer een tafel met drankjes en glazen, lichte sandwiches. Zet de lichte muziek aan (de makkelijkste manier is om kerstslingers met flikkerende lichtjes op te hangen op de zelfgemaakte dansvloer aan de muren) en maak plezier.

Aanbevolen: