Zo Laat Je Alle Gasten Dansen Op Het Feest

Zo Laat Je Alle Gasten Dansen Op Het Feest
Zo Laat Je Alle Gasten Dansen Op Het Feest

Video: Zo Laat Je Alle Gasten Dansen Op Het Feest

Video: Zo Laat Je Alle Gasten Dansen Op Het Feest
Video: Irini danst weer 2024, Mei
Anonim

U kent natuurlijk de situatie waarin een aangename, soepele melodie begint te spelen op een feestelijk evenement en de meeste gasten aan de kant blijven, beschaamd om het andere geslacht uit te nodigen voor een langzame dans. Om zo'n ongemakkelijk moment onschadelijk te maken en iedereen te laten dansen, kun je een beetje vals spelen en alle gasten uitnodigen om deel te nemen aan de volgende actie.

Zo laat je alle gasten dansen op het feest
Zo laat je alle gasten dansen op het feest

De gastheer pauzeert zodat alle aandacht van de gasten op hem is gericht. Hij zet een stoel in het midden van de kamer en vraagt een meisje erop te gaan zitten. Hij geeft haar een bloem, of wat dan ook voor handen is.

Verder kondigt hij aan dat het nu tijd is voor een langzame dans en de gebruikelijke vorm van het uitnodigen van een partner voor hem wordt tegenwoordig niet gebruikt. Je kunt alleen degene uitnodigen die op dat moment in de stoel zit.

Aangezien het meisje de eerste bleek te zijn die ging zitten, kwamen er twee jongens naar buiten om haar uit te nodigen.

Met wie van hen ze gaat dansen, moet ze zelf kiezen. Met de ene gaat een meisje de dansvloer op, en de andere geeft een bloem. Degene in wiens handen het object werd gevonden, neemt plaats op de stoel in plaats van haar.

De volgende twee meisjes zullen de zittende jongeman benaderen en hem uitnodigen. Nu zal hij kiezen met wie hij gaat dansen en aan wie hij de bloem zal geven.

Dit gaat door tot het moment dat geen van de gasten zonder paar zit. De gastheer danst zelf met de laatste gast.

Het zal zelfs heel goed zijn als het laatste resulterende paar van hetzelfde geslacht blijkt te zijn. Dit zal opwinding en gelach brengen in het bedrijf.

Dankzij deze eenvoudige aanpak kun je vreemden bij elkaar brengen en ze in een dans laten draaien. Na de vakantie zullen ze je zeker heel erg bedanken voor het helpen voorkomen van zo'n ongemakkelijk moment en het gebruiken van een originele manier om iedereen te laten dansen.

Aanbevolen: