"Rainbow Wedding" - Alle Kleuren Van De Regenboog Voor Uw Feest Your

Inhoudsopgave:

"Rainbow Wedding" - Alle Kleuren Van De Regenboog Voor Uw Feest Your
"Rainbow Wedding" - Alle Kleuren Van De Regenboog Voor Uw Feest Your

Video: "Rainbow Wedding" - Alle Kleuren Van De Regenboog Voor Uw Feest Your

Video:
Video: Things Mr Welch is No Longer Allowed to do in a RPG #1501-1699 2024, April
Anonim

De zeven kleuren van de regenboog kunnen worden gebruikt als basiskleuren voor huwelijksdecoratie. Een heldere en ongelooflijk positieve regenbooghuwelijk zal je je leven lang herinneren, hoewel deze viering in eerste instantie misschien absurd lijkt. De lichte organisatie trekt in zo'n vakantie aan.

"Rainbow Wedding" - alle kleuren van de regenboog voor uw feest your
"Rainbow Wedding" - alle kleuren van de regenboog voor uw feest your

Een regenbooghuwelijk wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van felle kleuren in alle details: in het beeld van de bruid en bruidegom, in de outfits van de gasten, in de decoratie van de feestzaal voor de viering.

Regenboog outfits

De kleuren van de regenboog moeten ook aanwezig zijn in de kleding van de bruid. In dit geval is een sneeuwwitte jurk perfect, inclusief het trimmen van verschillende veelkleurige rokken in delicate kleuren, en chiffon of organza is het ideale materiaal voor hen. Het is het beste als de talrijke rokken verschillende lengtes hebben, Regenboogaccessoires zoals een riem of een sjaal zijn geschikt voor de jurk. Een sneeuwwitte outfit kan perfect worden afgemaakt met trouwschoenen versierd met veelkleurige strass-steentjes. Schoenen kunnen monochroom zijn, maar altijd felle kleuren.

Voor een gedurfde bruidegom zijn pakkende sneakers perfect. Je kunt ook kiezen voor een felle stropdas of een sjaal. Voor echte originelen is een effen overhemd ideaal.

Bruidsmeisjes zullen er geweldig uitzien als elk van hen een jurk van een bepaalde tint draagt. Zo krijg je het gevoel dat de bruiloft echt rooskleurig is in de letterlijke zin van het woord. Vrienden van de bruidegom moeten zich concentreren op een heldere stropdas.

Helder bruidsboeket

Natuurlijk is een regenboogboeket, inclusief allerlei kleuren, geschikt voor zo'n feest. Het moet helder en misschien ongebruikelijk zijn. Rozen die in alle tinten van de regenboog zijn geverfd, zullen bijvoorbeeld een geweldige compositie vormen in de handen van de bruid. Ook regenboogboeketten van stof zijn populair.

Bruiloft decoratie

Zo'n natuurverschijnsel als een regenboog steekt opvallend af tegen de achtergrond van de lucht. Maak iets soortgelijks op je bruiloft. Neem wit als basis bij het inrichten van een feestzaal en verdun het met heldere decoratieve items. Versier de kamer bijvoorbeeld met regenboogslingers van vlaggen, franjes, papieren hartjes of pompons. Vergeet de felgekleurde ballonnen niet. Miniatuurboeketten gemaakt van heldere bloemen kunnen op de tafels worden gerangschikt. Kleurrijke servetten komen ook goed van pas.

Overdrijf het niet

Gedraag je niet zoals alle maximalisten en regel een circusarena in plaats van een schitterende vakantie. Niemand wil er immers uitzien als clowns in een passende setting. Heldere kleuren moeten met mate zijn en alle gekleurde elementen moeten geschikt zijn.

Alleen een huwelijksfeest in regenboogtinten kan een vakantie zo helder, spectaculair, contrastrijk en dynamisch maken. Alle gasten uit zo'n omgeving zullen zeker een positieve stemming hebben. Een variant van zo'n bruiloftsgekte is ideaal voor creatievelingen die eenvoudige maar schattige kleine dingen waarderen die met hun eigen handen zijn gemaakt.

Aanbevolen: