Hoe Regel Je Een Verrassing Voor Je Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Regel Je Een Verrassing Voor Je Verjaardag
Hoe Regel Je Een Verrassing Voor Je Verjaardag

Video: Hoe Regel Je Een Verrassing Voor Je Verjaardag

Video: Hoe Regel Je Een Verrassing Voor Je Verjaardag
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, Mei
Anonim

Verjaardag is niet alleen een feestdag, maar ook een gelegenheid om een geliefde te verrassen en te plezieren. Om deze dag lang onvergetelijk te maken, kun je een ongewone verrassing regelen voor de held van de gelegenheid.

Hoe regel je een verrassing voor je verjaardag
Hoe regel je een verrassing voor je verjaardag

instructies:

Stap 1

Video gefeliciteerd als een verrassing. Begin enige tijd voor de vakantie met het fotograferen van de held van de gelegenheid in verschillende situaties en vanuit verschillende hoeken. Verbind de beste vrienden en familie van de jarige met deze activiteit. Snijd je beste foto's in een minifilm. U kunt al uw video's samenvoegen met Windows Movie Maker. Upload de video naar YouTube of een andere video-hostingservice. Stuur op je verjaardag de link naar de video mee met de e-card.

Stap 2

Veel gelukwensen. Gooi allerlei felicitaties op de jarige. Stuur zoveel felicitaties als de held van de gelegenheid wordt. Dit kan een sms zijn met een mooie felicitatie, een e-mail bericht, een audio felicitatie, een video felicitatie, een felicitatie op het asfalt dat te zien is vanaf een balkon of door een raam, een felicitatie met een poster, een telegram van post, een ansichtkaart, een felicitatie buiten het raam of een gedicht op ballon.

Stap 3

Verrassingsfeest. Het belangrijkste in dit idee is mysterie, zeg niets over de vakantie tegen de held van de gelegenheid. Plan van tevoren een plaats voor het organiseren van het evenement, nodig alle vrienden van de jarige uit. Bereid een amusementsprogramma voor en versier de kamer. Bel je vriend onder het voorwendsel om ergens mee te helpen of gewoon om af te spreken. Verberg het licht en doe het uit een minuut voordat het verschijnt. Zodra hij op de stoep staat, feliciteert u hem met zijn allen of roept u: "Verrassing!".

Stap 4

Gefeliciteerd doos. Bel vooraf alle familieleden en vrienden van de jarige en vraag hen om met originele felicitaties te komen. Dit kunnen wensen uit de grond van mijn hart zijn of enkele verhalen. Vraag iedereen om hun gedachten op papier te schrijven en op te rollen. Kies een doos van het juiste formaat en plaats daar alle felicitaties. Zorg ervoor dat je de doos mooi versiert. Je kunt het in gekleurd papier wikkelen of beschilderen met verf. Geef het op je verjaardag samen met je belangrijkste geschenk.

Stap 5

Verrassing zoektocht. De opties voor een spannende zoektocht kunnen verschillen, het hangt allemaal af van je verbeeldingskracht. U kunt bijvoorbeeld alle geschenken op een afgelegen plek verbergen en nadenken over de route ernaartoe. Schrijf alle tips op stukjes papier en stop ze in enveloppen. Als je wilt, kun je een heel vakantiescenario plannen. Voer bijvoorbeeld eerst wedstrijden en speurtochten uit, vind alle geschenken, ga dan naar een restaurant of café en lanceer ten slotte vuurwerk of ballonnen gevuld met helium.

Aanbevolen: