Hoe Er Slanker Uit Te Zien Op Trouwfoto's

Hoe Er Slanker Uit Te Zien Op Trouwfoto's
Hoe Er Slanker Uit Te Zien Op Trouwfoto's

Video: Hoe Er Slanker Uit Te Zien Op Trouwfoto's

Video: Hoe Er Slanker Uit Te Zien Op Trouwfoto's
Video: Tips Voor Aankomen | Hoe Moet Ik AANKOMEN? 2024, April
Anonim

Bruiden gaan naar wat ze maar willen dat de huwelijksfotograaf hen op de best mogelijke manier vastlegt: ze zijn op dieet voor de bruiloft, gaan sporten, volgen cursussen over verschillende schoonheidsprocedures in schoonheidssalons. Gelukkig zijn er een paar simpele geheimen waarmee je tot vijf kilo slanker kunt lijken zonder jezelf te kwellen met diëten en fitnessapparaten.

Hoe er slanker uit te zien op trouwfoto's
Hoe er slanker uit te zien op trouwfoto's

Benadruk je figuur Kies een trouwjurk die je figuur benadrukt en gebreken verbergt. Wil je je ronde dijen verbergen? Draag een gezwollen, off-the-shoulder trouwjurk. Het verbergt je heupen, accentueert prachtig je buste en maakt je taille visueel dunner. Wil je pronken met je verleidelijke rondingen? Kies een zeemeerminjurk. A-lijn jurk is geschikt voor elk type figuur.

Koop het juiste ondergoed Het juiste ondergoed is de sleutel tot een strak silhouet. Het is noodzakelijk dat de contouren van het linnen niet zichtbaar zijn van onder de jurk. De beste optie is om naadloos ondergoed te gebruiken, of meerdere sets te kopen en deze thuis samen met de jurk te passen.

Onderhoud jezelf Een juiste houding zal een tastbaar verschil maken in je imago ten goede. Maak je geen zorgen: dit betekent helemaal niet dat je de hele dag je aandacht moet houden. Zorg er eerst voor dat je schouders altijd naar achteren zijn getrokken. Als je merkt dat je een beetje slap begint te worden van vermoeidheid, knijp of meerdere keren om de spieren te ontspannen. Ten tweede, probeer je rug recht te houden. Nogmaals, het geheim zit in de schouders: de heupen en schouders moeten op hetzelfde niveau zijn, op dezelfde rechte lijn. Verschuif je zwaartepunt door je lichaam een beetje naar achteren te kantelen en je kunt waterpas blijven zonder constante spanning.

Add Heights Alle meisjes weten dat hakken visueel slank zijn. Natuurlijk is het waar. Stel je voor dat je 60 kg weegt en je bent 165 cm lang, voeg een hak van 5 cm toe en je weegt al 60 kg en je bent 170 cm lang! Bang dat je benen moe worden? Koop geen naaldhakken, kies een stevige hak.

Vind de juiste pose Uw trouwfoto's zijn precies hoe u uw trouwdag zult herinneren, dus zorg ervoor dat u er geweldig uitziet. Zak niet onderuit, til je kin op en laat je mooie nek zien. Houd indien mogelijk een halve draai voor de camera - in deze positie lijk je slanker dan dat je een fotograaf van het hele gezicht wordt. De meest ideale pose is om je schouders naar de fotograaf te draaien en je heupen schuin te houden: je taille en heupen zullen smaller lijken. Druk uw handen niet tegen uw zij, maar houd ze iets weg van uw lichaam. Het kan lastig zijn (vooral als je een bruidsboeket bij je hebt), maar het maakt een enorm verschil. Handen en oksels in deze positie zien er perfect uit. Bekijk de sterren die poseren op de rode loper en kopieer een paar goede poses voor jezelf.

Vind je het moeilijk om alles in één keer te volgen? Vergeet niet dat je voor de bruiloft kunt oefenen. En dan, op je belangrijkste dag, zullen trouwfoto's geweldig zijn!

Aanbevolen: