Hoe Een Porseleinen Bruiloft Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Porseleinen Bruiloft Te Vieren?
Hoe Een Porseleinen Bruiloft Te Vieren?

Video: Hoe Een Porseleinen Bruiloft Te Vieren?

Video: Hoe Een Porseleinen Bruiloft Te Vieren?
Video: Lettering op een mok! Cadeau voor bruiloft. 2024, April
Anonim

Niet elk stel kan twintig jaar samenwonen. En ondanks het feit dat de echtgenoten al zo lang samen zijn en niets hen lijkt te kunnen scheiden, vereist hun huwelijk zorg en zorgvuldige behandeling. Het is niet verwonderlijk dat porselein een symbool is geworden van de twintigjarige huwelijksdatum - een waardevol materiaal, maar kwetsbaar, zoals huwelijksrelaties.

Hoe vier je een porseleinen bruiloft?
Hoe vier je een porseleinen bruiloft?

instructies:

Stap 1

Het is gebruikelijk om een porseleinen bruiloft te vieren in een kleine kring van familie en vrienden. Een viering zal thuis of in een restaurant plaatsvinden, het is aan de echtgenoten om te beslissen. Het belangrijkste is de sfeer van de vakantie. Op de feesttafel moet het symbool van het jubileum aanwezig zijn - porselein. De gerechten zijn misschien niet nieuw, maar ze moeten schitteren en symboliseren de kwetsbaarheid van de relatie die je twee decennia lang zo zorgvuldig hebt bewaard.

Stap 2

Zorg voor de inrichting van de kamer. Probeer de kamer te versieren in lichte kleuren, luchtige beeldjes, ballonnen, dek de tafel af met een wit kanten tafelkleed. En de "pasgetrouwden" kunnen zelf witte outfits aantrekken. Dit alles geeft het gevoel van een echt huwelijksfeest, dat na zoveel jaren nog steeds actueel is.

Stap 3

Het is gebruikelijk dat gasten een porseleinen bruiloft komen vieren met kinderen. Ten eerste creëren kinderstemmen een gevoel van huiselijke sfeer, gezinsgeluk en comfort. Ten tweede is dit een geweldige manier om een voorbeeld te stellen van het opbouwen van familierelaties om twintig jaar samen te kunnen leven.

Stap 4

Het eten wordt aanbevolen om oosters te serveren, aangezien porselein in de oudheid uit de oostelijke landen werd meegebracht. En aangezien porselein voornamelijk theeservies is, legt u speciale nadruk op het drinken van thee. Trakteer gasten op zelfgemaakte taarten, lichte taarten, taarten, cake, koekjes en zoetigheden. Verras het publiek met heerlijke maar ongecompliceerde maaltijden bereid door het hele gezin.

Stap 5

Op deze dag is het gebruikelijk om porseleinen schalen of huishoudelijke artikelen te geven die gemaakt zijn van zo'n kwetsbaar maar zo mooi materiaal. Dit kan van alles zijn, van een fotohouder tot oversized porseleinen vazen. De gasten bepalen zelf wat ze geven.

Stap 6

Zo'n vakantie kan gemakkelijk omslaan in nostalgische gesprekken en herinneringen aan vroeger. Als je een beetje fantasie toont, kun je een soort familietraditie bedenken of bijvoorbeeld alle gelukkige momenten van je gezinsleven vastleggen in een prachtig album.

Aanbevolen: