Hoe Maak Je Een Felicitatie?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Felicitatie?
Hoe Maak Je Een Felicitatie?

Video: Hoe Maak Je Een Felicitatie?

Video: Hoe Maak Je Een Felicitatie?
Video: 26 MOOIE DIY POP UP KAARTEN 2024, April
Anonim

Je kunt op verschillende manieren feliciteren met de feestdagen. Zowel op de radio als gewoon hardop, maar het is veel interessanter om een mooie gedenkwaardige felicitatie achter te laten die de ontvanger kan krijgen en bekijken, met herinneringen aan de aangename momenten van de vakantie.

Handgemaakte felicitaties
Handgemaakte felicitaties

Het is nodig

  • Ansichtkaart
  • Perforator voor karton
  • Haak
  • Draden
  • Markeringen

instructies:

Stap 1

Helemaal aan het begin moet je een ansichtkaart nemen en deze voorbereiden om een felicitatie te schrijven. Als er een felicitatie van het team is, moet je een grotere ansichtkaart nemen, zodat iedereen een droom heeft om de ontvanger alle goede wensen te schrijven.

Stap 2

Dan passen felicitaties en wensen van elk lid van het team in de kaart. Het is het beste als het je lukt om elke felicitatie in je eigen kleur te schrijven, zodat de kaart er feestelijk en mooi uitziet.

Stap 3

Nadat alle wensen zijn geschreven, moet de kaart een beetje worden versierd. Neem hiervoor een perforator op karton en maak gaten langs de rand van de ansichtkaart met een stap van ongeveer 1 cm.

Stap 4

Dan moet je heldere draden en een haak nemen en de ansichtkaart vastbinden. Als je gewone dunne draden neemt, is er alleen een gekleurd decor. Als we donzig garen van het type "gras" nemen, zullen de randen van de ansichtkaart "speelgoed" zijn, alsof ze in een donzig frame zitten. Er is veel ruimte voor fantasie. Zo wordt een origineel ontworpen begroeting verkregen, die de ontvanger wil bewaren.

Aanbevolen: