Hoe Oma Te Feliciteren Met Victory Day

Inhoudsopgave:

Hoe Oma Te Feliciteren Met Victory Day
Hoe Oma Te Feliciteren Met Victory Day

Video: Hoe Oma Te Feliciteren Met Victory Day

Video: Hoe Oma Te Feliciteren Met Victory Day
Video: Иерусалим | Успение Пресвятой Богородицы 2024, Maart
Anonim

Oudere mensen zijn blij als jonge mensen zich herinneren tegen welke prijs de vredige lucht boven hen werd gewonnen. Het aantal oorlogsveteranen neemt af, ze communiceren zelden met elkaar vanwege een slechte gezondheid. En ze willen zo graag de vreugde en bitterheid van de overwinning met iemand delen.

Hoe oma te feliciteren met Victory Day
Hoe oma te feliciteren met Victory Day

instructies:

Stap 1

Zorg goed voor de bloemen, want gedurende het jaar ontvangt de grootmoeder ze niet zo vaak. Het is gebruikelijk om op de dag van de overwinning anjers te geven. Als u zo'n boeket naar een gepensioneerde brengt, wordt u niet verward met een geschenk.

Stap 2

Ga naar de dichtstbijzijnde muziekschool en vraag welke concerten de jonge muzikanten geven. Op Victory Day treden de jongens in de regel op met thematische liedjes. Dergelijke evenementen zijn gratis, maar er wordt bijna nergens over gesproken, dus veel bezoekers zijn er niet. Als je grootmoeder een verlangen heeft, neem haar dan mee naar zo'n concert - ze luistert graag naar gedichten en liedjes uit de oorlogsjaren in een goede uitvoering. Gebruik geen openbaar vervoer - huur een auto om oma niet te vermoeien.

Stap 3

Neem contact op met een gemeentelijke bibliotheek. Op 9 mei of eerder zal er hoogstwaarschijnlijk een tentoonstelling van boeken zijn en een thema-evenement waarvan de bewoners van nabijgelegen huizen waarschijnlijk niet weten. Gratis openbare evenementen adverteren meestal niet, dus neem het initiatief. Oma wil misschien een van deze avonden bijwonen.

Stap 4

Zoek een foto van de oorlogsjaren, waar de grootmoeder nog jong is. Neem contact op met een fotostudio voor een mooi portret. Breng het naar de inlijstwerkplaats - ze zullen daar een prachtige lijst maken. Hang op de dag van de feestdag een geschenk in het appartement, zoals gebruikelijk was in adellijke families. Oma zal vast blij zijn.

Stap 5

Bereid een huisconcert voor: laat elk gezinslid een gedicht leren over oorlog en overwinning, herhaal de liedjes. Neem tijdens je familiediner op 9 mei de tijd om de oudere te bedanken voor de harde jaren van hard werken en de wederopbouw van een door oorlog verscheurd land.

Aanbevolen: