Hoe Te Feliciteren Met Victory Day

Inhoudsopgave:

Hoe Te Feliciteren Met Victory Day
Hoe Te Feliciteren Met Victory Day

Video: Hoe Te Feliciteren Met Victory Day

Video: Hoe Te Feliciteren Met Victory Day
Video: Zoals heel St. Petersburg Skyline verzameld 2024, Mei
Anonim

9 mei is de datum die alle inwoners van ons land kennen. Viering van de Grote Overwinning in een verschrikkelijke oorlog die miljoenen levens kostte. Mensen vieren deze feestdag op verschillende manieren, maar iedereen heeft één ding gemeen: we feliciteren degenen die ons de wereld hebben gegeven.

Hoe te feliciteren met Victory Day
Hoe te feliciteren met Victory Day

instructies:

Stap 1

Als uw familie familieleden heeft die de Grote Patriottische Oorlog hebben meegemaakt, is het uw plicht om die dag bij hen te zijn. Zelfs als je kilometers van elkaar verwijderd bent, kun je altijd bellen en vriendelijke woorden zeggen.

Stap 2

Geef aandacht aan veteranen. Koop bloemen, veel bloemen, zodat je ze aan zoveel mogelijk mensen kunt schenken aan wie wij veel dank verschuldigd zijn. Bedank ze gewoon oprecht. "Bedankt voor je prestatie" - woorden die veel voor hen waard zijn.

Stap 3

Wie een oorlog heeft meegemaakt, denkt er zelden graag aan. Praat daarom bij het feliciteren over de overwinning en hoe goed het is om in vredestijd te leven. Als je deze dag met je familie viert, vraag de kinderen dan om de veteranen te feliciteren. Leg hun uit waarom deze vakantie zo belangrijk is. Indien mogelijk kan het kind zelfstandig een ansichtkaart maken, een gedicht of lied leren voor Victory Day. Het woord van de veteraan is een geliefd onderdeel van zo'n viering. Een volwassen, ervaren persoon bepaalt zelf wat wanneer verteld mag worden.

Stap 4

Als je deelneemt aan de Victory Parade bij jou in de buurt, kun je een concert of theatervoorstelling voorbereiden, bespreken met de oprichters van het festival en eraan deelnemen. Het is beter om van tevoren een toespraak voor felicitaties vanaf het podium voor te bereiden en deze bij de leraren op de podiumtoespraak te controleren, als er een dergelijke mogelijkheid is. Veteranen worden er op deze dag aan herinnerd dat er elk jaar minder zijn. Als je besluit dit te zeggen, streep het dan meteen uit je toespraak. Het is onmenselijk om mensen eraan te herinneren dat hun beurt niet ver weg is. Bedank ze en feliciteer ze, begraaf ze niet.

Stap 5

De media hebben ook de mogelijkheid om u te feliciteren met Victory Day. Adressen, telefoonnummers van redacties en invulformulieren zijn te vinden op internet. Tv-zenders bieden ook een kans om hulde te brengen aan degenen die ons de overwinning hebben bezorgd. Zo worden in het programma "Let them talk" bijvoorbeeld felicitaties getoond van mensen die een bericht hebben gestuurd naar de website van het eerste kanaal in de redactie van het programma. Aan de vooravond van Victory Day krijgen veteranen felicitaties van de president en ansichtkaarten van mensen die ze niet kennen. De Russische Post organiseerde een geheel Russische actie "Dankbaarheid aan landgenoten". Je kunt de ansichtkaart vullen en in een speciale doos doen. U hoeft geen postzegels te kopen - dit is een gratis geheugenactie.

Aanbevolen: