Hoe De Juf Op Een Originele Manier Te Feliciteren Met Teacher's Day

Inhoudsopgave:

Hoe De Juf Op Een Originele Manier Te Feliciteren Met Teacher's Day
Hoe De Juf Op Een Originele Manier Te Feliciteren Met Teacher's Day

Video: Hoe De Juf Op Een Originele Manier Te Feliciteren Met Teacher's Day

Video: Hoe De Juf Op Een Originele Manier Te Feliciteren Met Teacher's Day
Video: 6 MANIEREN OM SLIJM DE KLAS IN TE SMOKKELEN! || Fan Friday 2024, April
Anonim

Misschien verdient een persoon die in ons investeert kennis, vaardigheden en hun tijd een mooie felicitatie te ontvangen. Het zal voor ons niet moeilijk zijn om onze leraar prachtig te feliciteren, en hoeveel het hem zal bevallen en hoeveel het hem zal motiveren voor verder werk, het is zelfs moeilijk voor te stellen.

Den uchitely pozdravlenie
Den uchitely pozdravlenie

Doe-het-zelf cadeau

Zoals gewoonlijk kunnen we bij het kiezen van een geschenk op twee manieren gaan: een snuisterij kopen of een cadeau maken met onze eigen handen! Dit laatste veroorzaakt in de regel veel controverse. Laten we doen wat we krijgen, waar de leraar het later zal neerzetten. Niemand zegt dat je al je energie en geld moet besteden aan een zelfgemaakt cadeau, het kan alleen maar een goede aanvulling zijn.

Loop bijvoorbeeld op vakantie tijdens een grote vakantie in formatie rond de school of universiteit met een spandoek: "Galina Vasilievna is een geweldige leraar!" of om alle leraren te plezieren: "Onze schoolleraren zijn de beste!" De zinnen zijn vrij eenvoudig, maar de reikwijdte van de actie zal indruk maken.

Je kunt bloemen maken van gekleurd papier, waarop overtreffende trap bijvoeglijke naamwoorden staan zoals: "de slimste", "de mooiste", "de meest positieve", enz. En geef elke leraar zo'n bloem. Voor hen wordt het grappig leuk, ik ben benieuwd wat voor opschrift een collega heeft gekregen!

Een onverwacht begin van de vakantie

Deze methode is geschikt voor diegenen wiens leraren in de buurt van de school wonen, of altijd op dezelfde manier aan het werk gaan.

Om volledig indruk te maken op je leraar, kun je een hele missie draaien. Je bestudeert het rooster van de leraar en het is beter om persoonlijk aan te geven hoe laat hij naar school zal komen. In de regel begrijpt de leraar dat een felicitatie voor hem wordt voorbereid en zal de waarheid niet verbergen.

Lerarendag begin oktober - sneeuw heeft de grond nog niet bedekt. Neem een blik verf of gewoon kleurpotloden, teken op het asfalt "The Way of the Great Teacher". Wat betekent het? Dit kunnen pijlen in de richting van de school zijn met mooie handtekeningen, zoals "Gelukkig Pad van de Beste Leraar", of je kunt bijvoorbeeld bloemen uit gekleurd papier knippen en op dezelfde manier op de weg plakken. Laat je fantasie zien!

Op het eerste gezicht lijkt het idee misschien te complex. Niets zoals dit! Je bent met meer dan twintig mensen, vraag je familieleden om hulp, je zult deze kwestie in 30-60 minuten oplossen. Het wordt een leuke herinnering voor jou en een onvergetelijke vakantie voor de leraar.

Je kunt een schoolbrede flashmob regelen. Je haalt alle leerlingen over en in het internettijdperk is het helemaal niet moeilijk om een dansje op het schoolplein op te voeren. De vraag is: hoe krijg je alle leraren daar? Je kunt van tevoren een komische mededeling naar iedereen gooien onder de deuren naar de klaslokalen, maar ook naar de lerarenkamer.

Stel je voor: de hele school, jong en oud, voert een simpele dans uit! Wat een uitzicht! De vraag met de apparatuur is altijd op te lossen, een familielid kan helpen, wie komt er in de auto rijden en zet de muziek aan, of je kunt onderhandelen met het schoolbestuur.

Er zou een verlangen zijn, maar er zijn veel mogelijkheden om de Dag van de Leraar onvergetelijk te maken voor je docenten!

Aanbevolen: