Verjaardag In Nautische Stijl

Verjaardag In Nautische Stijl
Verjaardag In Nautische Stijl

Video: Verjaardag In Nautische Stijl

Video: Verjaardag In Nautische Stijl
Video: Fokko's Verjaardag * Met zijn 76 lentes gaat hij ons nog verbazen * Happy Birthday * Style Iko Iko 2024, Mei
Anonim

Verjaardag is een feestdag waar kinderen altijd naar uitkijken. Elk van hen wil dat hun dag helder en leuk is, zowel voor zichzelf als voor hun vrienden. Tegenwoordig is het in zwang om verjaardagen te vieren volgens scenario's in verschillende stijlen, bijvoorbeeld in de stijl van prinsessen, minions, piraten, enz. Als de verjaardag van uw kind nadert, nodig hem dan uit om het in nautische stijl te vieren.

Verjaardag in nautische stijl
Verjaardag in nautische stijl

Zoals hierboven vermeld, is het aantal vakanties volgens het scenario de afgelopen jaren steeds groter geworden. En dit is niet verrassend, want in dit geval blijkt het evenement veel meer georganiseerd en daarom helder en gedenkwaardig te zijn. Voor een verjaardagsfeestje kun je een animator uitnodigen die alles goed regelt, je hoeft alleen de ruimte waar het feest plaatsvindt in te richten, de outfits voor de gasten te bedenken, misschien uitnodigingen te schrijven waarin staat dat de outfit aan bepaalde voorwaarden moet voldoen.

Je moet natuurlijk geen strikte limieten stellen aan outfits, maar de genodigden adviseren om bijvoorbeeld een gestreept vest of een bijbehorende hoofdtooi aan te schaffen. Wees niet lui om een paar nautische outfits voor die gelegenheden klaar te maken als iemand van de genodigden niet "op de parade" komt. Aangezien het inhuren van een animator momenteel niet goedkoop is, kun je zelf de verantwoordelijkheid nemen voor het evenement, maar houd er rekening mee dat dit niet zo eenvoudig is. Om te beginnen, koop of maak een pak voor jezelf. Het is het beste om de optie "kapitein" of "piraat" te kiezen.

Verjaardagsscript in nautische stijl

Alle kinderen zijn dol op het oplossen van allerlei soorten puzzels en puzzels, dus neem intellectuele raadsels als basis van het evenement. Natuurlijk hoef je kinderen niet meteen uit te nodigen om raadsels te raden en antwoorden op vragen te zoeken, maar bedenk eerst een soort introductie. Zeg bijvoorbeeld in het voorwoord dat je na het oplossen van alle taken een schatkist kunt vinden, een mooie prinses kunt redden uit de handen van schurken, een groot koninkrijk kunt bevrijden van indringers, enz. Nodig de kinderen na het voorwoord uit om ermee om te gaan met de eerste puzzel, dan de tweede, derde…. Schik de opdrachten zelf van tevoren in een bepaalde volgorde, bedenk voor elk een eigen voorwoord, leg ze zo neer dat je een logische verhaallijn krijgt die voor kinderen begrijpelijk is.

Houd bij het maken van puzzels en raadsels rekening met de leeftijd van de genodigden, kinderen zullen niet geïnteresseerd zijn in het oplossen van te eenvoudige taken, maar het raden van te complexe puzzels zal hen niet bevallen. Om de kinderen interessanter te maken, verdeelt u ze in twee teams. Gebruik bijvoorbeeld een kist met chocolademunten als prijs. Deel na het spel de snoepjes onder alle deelnemers.

Afbeelding
Afbeelding

Hoe versier je een kamer voor een kinderfeestje in nautische stijl

Het decoreren van de kamer waar de verjaardag zal plaatsvinden, is een van de moeilijkste dingen om te doen. Hier moet je tenslotte tot in het kleinste detail over alles nadenken, probeer de kamer een passende maritieme sfeer te geven. Probeer een blauw en wit kleurenpalet te behouden bij het inrichten van de kamer. Als je grootvader een fervent visser is in je familie, vraag hem dan of hij je een oud onnodig net wil geven. In dit geval kunt u het met gewoon blauw schilderen en een van de muren van de kamer ermee decoreren. Je kunt allerlei soorten zeebewoners maken van gekleurd papier, bijvoorbeeld schelpen, vissen, krabben, en ze dan ophangen aan gordijnen, muren. Maak een anker en een roer van afvalmateriaal, plaats het overal in de kamer. Pak veel blauwe en witte ballonnen, pomp ze op met helium en laat ze onder de stroom.

Wat betreft het ontwerp van de feesttafel, er zijn veel opties. Je kunt alleen cake en thee als basis nemen, daarnaast snoep, gebak, fruit op tafel leggen. Of je maakt een volwaardige tafel met allerlei salades, warme gerechten en originele hapjes.

Aanbevolen: