Hoe Ongebruikelijke Verjaardagsgroeten Te Bereiden

Inhoudsopgave:

Hoe Ongebruikelijke Verjaardagsgroeten Te Bereiden
Hoe Ongebruikelijke Verjaardagsgroeten Te Bereiden

Video: Hoe Ongebruikelijke Verjaardagsgroeten Te Bereiden

Video: Hoe Ongebruikelijke Verjaardagsgroeten Te Bereiden
Video: Happy Birthday to you - Stevie Wonder- Verjaardagswensen 2024, April
Anonim

Het kiezen van een verjaardagsgroet en cadeau kan voor veel mensen een echte uitdaging zijn. En het punt is helemaal niet dat er geen keuze is, integendeel - het is gewoon enorm. Daarom, als je niet weet wat een persoon precies als verjaardagscadeau wil, en wat de felicitatie moet zijn zodat de held van de gelegenheid het zeker leuk zal vinden, kies dan iets origineels. Het is de perfecte keuze voor iemand met een gezond gevoel voor humor.

Hoe ongebruikelijke verjaardagsgroeten te bereiden
Hoe ongebruikelijke verjaardagsgroeten te bereiden

instructies:

Stap 1

Er kunnen dus twee situaties zijn. Ten eerste: je hebt de mogelijkheid om persoonlijk de vakantie bij te wonen en de boosdoener rechtstreeks te feliciteren, zoals ze zeggen, staande van aangezicht tot aangezicht.

Stap 2

Origineel ben je zeker als je de jarige feliciteert door hem als cadeau toiletpapier met grappige verhaaltjes te geven. Papier vind je ook in de vorm van een rolletje dollars, zeker als je vriend of gewoon een goede kennis als financier werkt. De inspecteur van de verkeerspolitie zal je gevoel voor humor zeker waarderen als je hem een rol wc-papier geeft met daarop de verkeersregels.

Stap 3

Kenners van goede alcohol kunnen worden gefeliciteerd met de woorden over hoe fijn het is om af en toe tijd met vrienden door te brengen, wijn / cognac / whisky te drinken en over je bedrijf te praten. Bied tegelijkertijd aan om het spel "Drunken Casino" te spelen, waarbij de tarieven verschillende porties alcohol zijn. Mee eens: op een verjaardag kun je uit het hart drinken, maar niet elke dag is zo'n feestdag. En hoe hoger de inzetten, hoe interessanter het zal zijn om te spelen.

Stap 4

Als je vriend van lezen houdt, overhandig dan het e-book met de beste wensen. Daar kunnen tientallen en zelfs honderden teksten worden geüpload en overal gelezen.

Stap 5

Een andere optie is een fortuinkist met daarin gekleurde geluksballen plus een geluksmunt. Als je een paar zeldzame munten kunt bemachtigen, zal je numismatische vriend je dankbaar zijn. En als hij ze niet ophaalt, zal hij nog steeds erg blij zijn.

Stap 6

Probeer je vriend in de maling te nemen door een paar van je vrienden in politie-outfits te kleden, of neem contact op met een vakantiebureau. Stel je voor hoe verrast de jarige zal zijn als de politie bij hem thuis komt. En hij zal nog meer verrast zijn als hij niet bij het politiebureau wordt afgeleverd, maar bij een restaurant waar je met vrienden op hem wacht. Natuurlijk zullen mensen met humor het begrijpen, ze zullen niet beledigd zijn, maar een persoon die te serieus is, zal zo'n grap duidelijk niet waarderen. Onthoud dit.

Stap 7

De tweede situatie: de jarige is in een andere stad, of je kunt hem om een andere reden gewoon niet persoonlijk feliciteren. In dit geval kunt u een ansichtkaart schrijven, een paar warme woorden en wensen schrijven en deze samen met het geschenk per post verzenden. Dit kan echter lang duren, of zelfs het uitgangspunt kan verloren gaan. Daarom is het beter om een andere methode te gebruiken.

Stap 8

Je kunt de jarige een cadeau geven als je hem kunt ontmoeten, maar felicitaties moeten worden besteld in de vorm van een grappige stemkaart voor een mobiele of zelfs een vaste telefoon. De held van de gelegenheid, die niets vermoedt, hoort de telefoon rinkelen en neemt de hoorn op om te luisteren naar een andere kennis die hem feliciteert met DR. En dan komt er een stem uit de buis, bijvoorbeeld Boris Moiseev of Leonid Iljitsj Brezhnev - en dit is niet alleen een stem, maar een echte felicitatie! De jarige zal zeker aangenaam geschrokken zijn. Kies dus de methode die je leuk vindt en feliciteer je familie, vrienden en gewoon goede kennissen op een originele manier.

Aanbevolen: