Actieve Winterverjaardag: Ideeën Om Vast Te Houden

Inhoudsopgave:

Actieve Winterverjaardag: Ideeën Om Vast Te Houden
Actieve Winterverjaardag: Ideeën Om Vast Te Houden

Video: Actieve Winterverjaardag: Ideeën Om Vast Te Houden

Video: Actieve Winterverjaardag: Ideeën Om Vast Te Houden
Video: Zeven tips om de stress van je hond te verminderen 2024, Maart
Anonim

Ondanks het feit dat de winter traditioneel wordt beschouwd als een tijd voor ontspannen en meer thuisvieringen van welke feestdagen dan ook, is er altijd een mogelijkheid om een verjaardag in beweging en vreugde door te brengen.

Verjaardag in de winter
Verjaardag in de winter

Rust in de natuur

Ondanks de kou kun je in de winter heel ongewoon en actief een verjaardag of jubileum vieren in de natuur. Om dit te doen, moet u beslissen over de kring van uitgenodigde mensen en zelf kiezen hoe en waar u uw vakantie wilt vieren.

Een van de meest voorkomende vormen van actieve winterrecreatie kan een vakantie in een gehuurd huisje op het platteland worden genoemd. Nu zijn dergelijke huisjes, chalets of recreatiecentra in heel Rusland verschenen en bieden niet alleen accommodatiediensten, maar ook verhuur van ski's, sneeuwscooters en sleeën. Bovendien zijn er in elk van deze dorpen in de buitenwijken bad- en gezondheidscomplexen. Je kunt er de hele dag skiën, sneeuwballen spelen en sneeuwpoppen maken, en 's avonds bij een warme open haard zitten of verhuizen naar een warm Russisch bad of een Finse sauna die heerlijk ruikt naar hout.

Sport verjaardag

Actieve en sportieve jarigen kunnen hun verjaardag vieren op de schaatsbaan. Je kunt komen schaatsen met een vriendelijk gezelschap, of zelfs een ijsbaan huren voor een paar uur om te genieten van hockey met een vriendelijk mannelijk gezelschap of rijden op de muziek van een vrouwelijk gezelschap. Houd er rekening mee dat het onveilig is om alcoholische dranken te consumeren op ijs vanwege een slechte coördinatie van het lichaam en een verlaagde omgevingstemperatuur.

Ongebruikelijke verjaardagslocaties

Een exotische manier om een verjaardag in de winter door te brengen, kan een reis naar een interessante plek worden genoemd: bijvoorbeeld een park waar paarden, herten of husky's worden gehouden. Het bezoekende gezelschap wordt voorzien van een onvergetelijke ervaring van communiceren met dieren, een fotosessie en, indien mogelijk, in een park, sleeën getrokken door honden of herten. Een andere nogal ongebruikelijke manier om een verjaardag te vieren kan een helikopter- of vliegtuigvlucht zijn of een parachuteafdaling. Zo'n vakantie zal in de herinnering blijven van iedereen die er lang aanwezig was.

Verjaardag in uitgaanscentra

In gevallen waar het weer wat minder is en sneeuwbrij op straat of juist te koud is, kunt u voor een actief tijdverdrijf een uitgaanscentrum met een bowlingbaan kiezen. Iedereen kan bowlen, ongeacht hun gezondheidstoestand, daarnaast kun je tijdens het spel over verschillende onderwerpen praten en veel positieve emoties krijgen. Een uitstekende keuze voor een verjaardagsfeestje kan een waterpark zijn (als er een in de stad is), of een nachtclub. Liefhebbers van originaliteit kunnen thuis of in een aparte gehuurde ruimte een themafeest of maskerade houden.

Aanbevolen: