Hoe Maak Je Een Sluier Vast

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Sluier Vast
Hoe Maak Je Een Sluier Vast

Video: Hoe Maak Je Een Sluier Vast

Video: Hoe Maak Je Een Sluier Vast
Video: Hoe maak je een sluier? Zeven soorten sluiers in één video 2024, Maart
Anonim

Sluiers zijn weer in de mode. Lang en kort, meerlagig en enkellaags, bescheiden en weelderig - dit schattige luchtige accessoire siert opnieuw de hoofden van bruiden. Om ervoor te zorgen dat het kapsel en de sluier elkaar harmonieus aanvullen, moet u van tevoren bedenken hoe u de sluier op uw trouwdag zult bevestigen.

Hoe maak je een sluier vast
Hoe maak je een sluier vast

instructies:

Stap 1

Heb je besloten om een hoog kapsel te doen met krullen en nepbloemen of een parelsnoer? Om zo'n schoonheid niet te verdoezelen, bevestigt u eenvoudig een miniatuursluier vanaf de onderkant, onder het kapsel.

Stap 2

Als het huwelijkskapsel kort is of als het haar los zit en gestyled is met vloeiende krullen, bevestig dan de sluier bovenop, als aanvulling op de glanzende diadeem. Trouwens, een diadeem met een sluier is perfect voor bijna elk kapsel. Houd de rest van de glanzende en stroken haarjuwelen echter tot een minimum beperkt, anders wordt het uiterlijk overweldigd. De tiara met sluier is perfect voor jonge bruiden.

Stap 3

Bruiden die de voorkeur geven aan een kleine sluier boven de taille, gemaakt van dunne luchtige stof, hoeven zich geen zorgen te maken over hoe ze het moeten vastmaken. Zo'n elegante decoratie is bevestigd aan het midden van het huwelijkskapsel met onzichtbare of decoratieve haarspelden.

Stap 4

Een lange rechte sluier ziet er geweldig uit als verlengstuk van een huwelijkskrans. Salons voor bruiden bieden kransen in een grote verscheidenheid aan vormen en kleuren, met geweven draden van imitatieparels, zijden linten en kunstbloemen. Zelfs decoraties gemaakt van verse bloemen zijn acceptabel, maar je zult een kleine geheime doos moeten inslaan om verwelkte bloemen gedurende de dag te vervangen door verse. Het gemak van een sluier op een krans is dat deze gemakkelijk kan worden verwijderd als je geen lange trein hoeft mee te slepen.

Stap 5

Een sluier met twee of drie niveaus past bij liefhebbers van volumineuze jurken en kapsels. Onder zo'n sluier wordt styling gedaan met een overvloed aan krullen en krullen. Je kunt een pluizige sluier aan een bruidskapsel bevestigen met een brede schelp met strass-steentjes of een miniatuurkroon (door de sluier met dunne draadjes aan deze accessoires te zomen).

Stap 6

Sommige bruiden vullen hun look liever niet aan met een klassiek kapsel, maar met een modieuze miniatuurhoed. Het dragen van een hoed en een sluier tegelijk zal niet werken. Door het ontwerp van de hoeden kunnen ze echter worden gecombineerd. Traditionele bruiloftshoeden worden aan de achterkant van het hoofd bevestigd. Buiten is de hoed bedekt met satijnen stof of kant, bloemen, parels en de zeer transparante stof die als een sluier fungeert. Het kan op het gezicht worden verlaagd of naar achteren worden gegooid. Sommige hoeden worden aangeboden met een sierlijke, ingenaaide schouderlange sluier. Deze hoofdtooi heeft de voorkeur van bruiden die niet voor de eerste keer trouwen.

Aanbevolen: