Hoe Houd Je Een Kerstboom Vast?

Inhoudsopgave:

Hoe Houd Je Een Kerstboom Vast?
Hoe Houd Je Een Kerstboom Vast?

Video: Hoe Houd Je Een Kerstboom Vast?

Video: Hoe Houd Je Een Kerstboom Vast?
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, April
Anonim

Het organiseren van een kinderfeestje is een van de leukste banen ter wereld. Dit is eenvoudig te verifiëren. Organiseer een verjaardagsfeestje voor je eigen baby. Gasten verzamelen, een feestelijk programma bedenken (wedstrijden, verrassingen, entertainment) Als je het leuk vindt om kinderen te plezieren, kun je een groter evenement doen, bijvoorbeeld een kerstboom helpen organiseren in de kleuterschool waar je kind naartoe gaat.

Nieuwjaarswonder voor de kleintjes en geliefden
Nieuwjaarswonder voor de kleintjes en geliefden

Het is nodig

Materialen voor het versieren van de hal en de nieuwjaarsboom (gekleurd papier, kerstboomversieringen, slingers …), zoete cadeaus voor kinderen, vrolijke nieuwjaarsmuziek, verschillende artiesten, een kamer waar alles zal gebeuren

instructies:

Stap 1

Maak een script voor het vieren van de nieuwjaarsboom. U kunt een plot voor u maken op basis van een interessant sprookje. Of je stelt alles zelf samen. Het belangrijkste is dat er positieve helden in je script zijn - in de regel Santa Claus, Snow Maiden, vriendelijke bosdieren. En de negatieve - je kunt ze zelf gemakkelijk opsommen - Baba Yaga, Koschey de Onsterfelijke, Wolf, Fox en andere sprookjeshelden die bekend staan om hun kwaadaardigheid en sluwheid. We bieden een geschatte plot voor de nieuwjaarsboom (zie stap 2)

Stap 2

Op oudejaarsavond begonnen de bomen uit het bos te verdwijnen. Bosdieren maken zich zorgen - hoe kun je het nieuwe jaar vieren zonder de traditionele nieuwjaarsboom? En de vakantie is al zo snel! Er staat nog maar één kleine kerstboom in het bos. Het is duidelijk dat ze tegen het nieuwe jaar geen tijd zal hebben om volwassen te worden. De dieren gaan naar de Forest Sorceress voor advies om de boom zo snel mogelijk te laten groeien. De tovenares zegt dat ze constant nieuwjaarsliedjes moet zingen en poëzie moet lezen. Kinderen die naar de vakantie komen, helpen de bosdieren om deze taak te voltooien. Ze zullen gedichten lezen, liedjes zingen. De kerstboom zal groeien. Plots blijkt dat alle bomen in het bos zijn gekapt door een kwaadaardige houthakker en ook hij heeft zijn ogen gericht op de pas gegroeide boom. De onverwacht verschenen kerstman helpt de bosdieren om de hebzuchtige houthakker te verslaan. De kerstman blaast op de houthakker en hij verandert in een ijssculptuur. "Als de lente komt, zal de houthakker smelten, maar voorlopig heeft hij tijd om na te denken over zijn gedrag", zegt de kerstman. Dan begint de viering van het nieuwe jaar, de presentatie van geschenken, dansen en liedjes.

Stap 3

Versier samen met de jongens de zaal waarin de Yolka zal plaatsvinden. Je kunt kleurrijke slingers, speelgoed, posters met felicitaties, etc. op de muren plakken. Maak kostuums voor de show, je kunt ze huren of zelf maken. Het is noodzakelijk om een scherm te maken (gemaakt van stof of hout), dat eerst de "grote" prachtig versierde kerstboom zal bedekken. Wanneer de jongens volgens het script de kerstboom "kweken" met hun liedjes en gedichten, moet het scherm worden verwijderd (op dit moment kan het licht in de hal worden uitgeschakeld). Zo zal er een grote, elegante kerstboom verschijnen in plaats van een kleine boom.

Aanbevolen: