Budget Nieuwjaar: Opties Om Vast Te Houden

Inhoudsopgave:

Budget Nieuwjaar: Opties Om Vast Te Houden
Budget Nieuwjaar: Opties Om Vast Te Houden

Video: Budget Nieuwjaar: Opties Om Vast Te Houden

Video: Budget Nieuwjaar: Opties Om Vast Te Houden
Video: Chauffeurs in Rusland overtreden de verkeersregels. Een gevecht op de weg. 2024, April
Anonim

Nieuwjaarsvakanties duren voor de meeste Russen vrij lang. Als je roekeloos al je geld uitgeeft aan souvenirs, bezwijkt voor de pre-vakantiegekte en consumentenopwinding, of aan een feestelijke tafel vol met een verscheidenheid aan dure delicatessen, dan is de kans groot dat je de rest van de dag op water en broodkruimels blijft zitten. maand - wat je natuurlijk niemand toewenst. Daarom is het de moeite waard om uw geld rationeel te besteden tijdens de nieuwjaarsvakantie.

Budget Nieuwjaar: opties om vast te houden
Budget Nieuwjaar: opties om vast te houden

Om een budget te plannen, moet u onmiddellijk beslissen over het aantal geschenken dat u het beste vooraf en geleidelijk kunt kopen. Het is beter als het een goedkoop maar nuttig ding is dan een souvenir. Of, als je creatieve vaardigheden en bekwame handen hebt, kun je proberen zelf een geschenk te maken.

De volgende stap bij het plannen van een budgettair nieuwjaar is het kiezen van een plaats, bedrijf en tafelmenu. Het evenement kan plaatsvinden aan huis, op een feest, in een café, in het landhuis of in een huis gehuurd bij een toeristisch centrum. Meestal vindt dit soort vieringen plaats met familie of vrienden. De feesttafel moet samen met alle deelnemers aan het komende feest worden besproken. Laat iedereen zijn favoriete gerecht voorstellen en drankjes en desserts wensen.

Afhankelijk van of het een zakelijk evenement of een vakantie aan huis is, kunt u de volgende opties bieden voor goedkope oplossingen.

Zakelijk Sabantuy

Oud en Nieuw op kantoor vieren met collega's is relatief goedkoop en vrolijk. Toastmaster wordt gekozen uit het personeel van de personeelsafdeling, tot assistenten - activisten en grappenmakers, het aantal kleine prijzen voor alle deelnemers aan het bedrijfsfeest is doordacht. De tafel is samen gedekt. De muziek staat op zichzelf. Het kan zijn dat iemand van de staf goed gitaar speelt. Uiteindelijk heeft niemand karaoke geannuleerd, er zou een computer zijn met luidsprekers en een microfoon.

land rust

Vertrek naar de camping door een vriendelijk bedrijf - brengt de kosten van levering op de plaats van bestemming en huur van een huis met zich mee. Maar het zal goedkoop uitkomen, tk. de totale kosten worden gedeeld door een groot aantal mensen. Deze optie steekt gunstig af bij de verandering van plaats en de mogelijkheid om op tafel te sparen, waarbij we ons beperken tot barbecue, mandarijnen, champagne of thee op het vuur en glühwein. En het plezier buiten de stad is veel gevarieerder: een sneeuwgevecht, sleeën, bergafwaarts gaan op ijsschotsen, enz.

Nieuwjaar op een openbare plaats

Je kunt een café kiezen als een plek om te feesten - hoewel niet de meest economische optie, zoals het op het eerste gezicht lijkt, maar je hoeft niet na te denken over gerechten voor de feesttafel, en nog meer over het feit dat je vuile vaat na jezelf opruimen. Kies op basis van het budget een gezellige plek waar geen nieuwjaarsprogramma is, maar de hele nacht muziek belooft. Het is de moeite waard om van tevoren voor de organisatie van een dergelijk feest te zorgen - een paar maanden voor het feest. Dan kun je flink besparen, want vlak voor de jaarwisseling worden de prijzen in het café een aantal keer hoger.

Nieuwjaar met het gezin - leren sparen

De meest budgetvriendelijke optie is om op bezoek te gaan of thuis een feest te houden. Het menu dient vooraf besproken te worden. Laat elke genodigde iets voorbereiden. Dan vallen de kosten van boodschappen niet mee. Maar het is de moeite waard eraan te denken dat alle salades, snacks en andere lekkernijen in kleine hoeveelheden moeten zijn, zodat je uiteindelijk niet opgegeten en al bedorven voedsel hoeft weg te gooien. Probeer je honger naar overzeese snacks en dure delicatessen te beperken.

Wanneer u het nieuwe jaar viert met uw naaste mensen, kunt u van tevoren geschenken afspreken - bijvoorbeeld aanbieden om elkaar iets goedkoops, maar nuttigs te geven. Deze presentaties zullen uw budget aanzienlijk besparen. Je kunt helemaal zonder cadeaus. Dan kun je de rest van de vakantie het gespaarde geld besteden aan entertainment: een familie-uitstapje naar de ijsbaan, naar de bioscoop, sightseeing en spannende uitstapjes.

Aanbevolen: