Alternatieve Opties Voor Het Versieren Van Kerstbomen

Alternatieve Opties Voor Het Versieren Van Kerstbomen
Alternatieve Opties Voor Het Versieren Van Kerstbomen

Video: Alternatieve Opties Voor Het Versieren Van Kerstbomen

Video: Alternatieve Opties Voor Het Versieren Van Kerstbomen
Video: Alternative Christmas Tree Ideas - Christmas Decorations 2024, September
Anonim

Het nieuwe jaar komt eraan en velen denken al na over hoe ze de nieuwjaarsboom kunnen versieren. Maar elk jaar hetzelfde speelgoed krijgen wordt saai. Ik wil iets nieuws en ongewoons. Dit artikel bevat alternatieve manieren om uw kerstboom feestelijk en feestelijk te maken.

Alternatieve opties voor het versieren van kerstbomen
Alternatieve opties voor het versieren van kerstbomen

Hou je van bloemen? Waarom versier je de boom er niet mee? Het leven zal niet lang duren, maar kunstmatige stoffen zullen meer dan één vakantie meegaan en de kou en grijsheid van de winter verdunnen. Je kunt dergelijke sieraden in de winkel kopen of zelf maken.

In een landhuis kun je fruit uit je eigen tuin gebruiken. Alles komt in actie: appels, noten, bessen, uien. Je kunt een mooie slinger maken van hete peperpeulen. Onder de boom kun je de belangrijkste tuinprestaties op de site laten groeien: pompoenen, courgette, enz. Dit kan helpen als je geen tijd had om je voor te bereiden op de vakantie of als je overrompeld werd.

Om de kerstboom op kantoor te versieren, kunt u elk briefpapier gebruiken, of het nu stickers, potloden, gummen, nietmachines zijn. Alles kan worden gebruikt, het belangrijkste is verbeeldingskracht en de hulp van collega's. Bij afwezigheid van een boom kan de boom op de muur worden opgemaakt met stickers met wensen en felicitaties.

Het symbool van het nieuwe jaar kan ook eetbaar gemaakt worden. Hang koekjes, peperkoek, snoep, suiker, mandarijnen aan de boom: waar je ook in gaat. Vervolgens hoeft het speelgoed niet eens te worden verwijderd, wanneer het tijd is om de kerstboom op te ruimen, zullen alle versieringen worden gegeten, het belangrijkste is om weerstand te bieden en niet te bezwijken voor verleiding totdat het klokkenspel toeslaat.

In de nieuwe 2014 wordt aanbevolen om de bosschoonheid in rood, blauw en groen aan te kleden. Je kunt het symbool van het komende jaar - een blauw houten paard - sussen met behulp van bellen, houten speelgoed, suiker en snoep, altijd verpakt in heldere folie.

In feite kan alles de boom versieren, alles wordt alleen beperkt door je verbeeldingskracht. Betrek kinderen bij het werk. Ze zullen je helpen iets nieuws te bedenken en zullen graag deelnemen aan zo'n belangrijk streven. Het belangrijkste is dat het iedereen vreugde brengt en het gevoel van de komst van zo'n heerlijke vakantie.

Aanbevolen: