Hoe 35 Jaar Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe 35 Jaar Te Vieren
Hoe 35 Jaar Te Vieren

Video: Hoe 35 Jaar Te Vieren

Video: Hoe 35 Jaar Te Vieren
Video: LAURASTAR PULSE ANNIVERSARY EDITION - LAURASTAR VIERT HAAR 35 JAAR IN STIJL 2024, April
Anonim

Een persoon bereikt een periode van volwassenheid op de leeftijd van 35. Tegen die tijd hebben mensen al gezinnen en kinderen. De meeste vonden plaats als individuen. En wanneer de volgende verjaardag komt, rijst de vraag: "Hoe vier je het?" Als u besluit het te vieren, kunt u natuurlijk niet zonder gasten. Daarom moet je ernaar streven dat op deze dag niemand zich verveelde, iedereen vol en tevreden was.

Hoe 35 jaar te vieren
Hoe 35 jaar te vieren

instructies:

Stap 1

Thuis een verjaardag vieren is erg lastig. De voorbereiding van de feesttafel kunt u het beste aan professionals toevertrouwen. Daarom bestellen de meeste helden van de gelegenheid nu het evenement in restaurants of cafés. U hoeft alleen de menukaart te bespreken en de rest wordt gedaan door de medewerkers van het etablissement. De meeste restaurants en cafés zijn gespecialiseerd in het leveren van dergelijke diensten. Naast tafelaankleding kunnen ze een originele inrichting van de kamer en een entertainmentprogramma met een gastheer bieden. Als je niet veel gasten gaat uitnodigen, kun je een feestje thuis regelen.

Stap 2

In het geval van het bestellen van een kamer in een restaurant, wordt uw gedoe met het bereiden van lekkernijen teruggebracht tot het bestellen van een menu uit de bestaande lijst in de instelling. Het zelf bereiden van een feestmaal houdt in dat u de recepten van gerechten persoonlijk doordenkt. Een buffettafel kan het keuzeprobleem oplossen. Lichte snacks worden snel bereid en dankzij hun verscheidenheid kunt u elke gast tevreden stellen.

Stap 3

Een kenmerk van de buffettafel is het portioneren van gerechten, die elk gemakkelijk kunnen worden genomen en op uw bord kunnen worden gezet. Canapeetjes hebben weinig tijd nodig om te bereiden en ze zien er erg smakelijk uit. Om stukken vlees, ham of spek makkelijk mee te nemen, worden ze aan spiesjes geregen. Hetzelfde wordt gedaan met groenten, garnalen en andere zeevruchten. Dit menu is perfect voor indoor feesten en voor een picknick. Wat is er mooier dan je verjaardag te vieren in de natuur!

Stap 4

Dans- en drinkgesprekken zijn natuurlijk goed. Maar om het echt leuk te maken, kun je niet zonder entertainment en wedstrijden. Als het festival in de natuur plaatsvindt, kun je badminton, ballen en andere spellen meenemen. De kamer beperkt de mogelijkheden, maar niet zozeer dat je niets kunt bedenken.

Stap 5

"Fanta door de tijd". Dit is leuk voor de hele dag. Het wordt van tevoren voorbereid. De jarige schrijft notities met taken voor elke gast. Iemand moet bijvoorbeeld om 16.00 uur opstaan en luid kraaien. Het zal heel interessant zijn om de reactie van andere gasten op zo'n verrassing te zien.

Stap 6

"Zwanger". Meestal spelen mannen. Een opgeblazen ballon wordt eraan vastgebonden in de buikstreek. Vervolgens worden kleine voorwerpen op de vloer verspreid. Na het signaal moeten de mannen ze verzamelen zonder de ballon te laten barsten. Wie meer items heeft, is de winnaar.

Stap 7

"Kleed me aan." Om te spelen, heb je ondoorzichtige tassen nodig met een set verschillende kleding. Het kunnen handschoenen, hoed, beha zijn. Degenen die dat willen, worden in paren verdeeld en kiezen een pakket. Ze zijn geblinddoekt. Daarna moet een van het paar de ander aanraken. De winnaars zijn degenen wiens partner correcter en sneller gekleed is.

Aanbevolen: