Hoe De Verjaardag Van Een Vriend Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe De Verjaardag Van Een Vriend Te Vieren
Hoe De Verjaardag Van Een Vriend Te Vieren

Video: Hoe De Verjaardag Van Een Vriend Te Vieren

Video: Hoe De Verjaardag Van Een Vriend Te Vieren
Video: BETRAPT MET MIJN BESTE VRIENDIN! *Schokkend* 2024, April
Anonim

In de kindertijd wacht elk kind in afwachting van zijn verjaardag, omdat hij weet dat zorgzame ouders veel verrassingen en geschenken hebben voorbereid. Op volwassen leeftijd is alles anders: een vakantie moet je vaak zelf creëren. Goede vrienden kunnen echter te hulp schieten, die op zijn minst op een verjaardag het kinderachtige gevoel van een sprookje zullen teruggeven.

Hoe de verjaardag van een vriend te vieren
Hoe de verjaardag van een vriend te vieren

Noodzakelijk

  • - Rekwisieten;
  • - collectieve schenking;
  • - uitnodigingen;
  • - geld.

instructies:

Stap 1

Bereid je van tevoren voor op de verjaardag van je vriend. Verzamel je hele gezelschap en maak een vakantieplan. Als je vriendin momenteel te hard werkt of depressief is, kan een vakantie die door jouw inspanningen is gecreëerd haar van de ene op de andere dag gelukkig maken. Bedenk waar je precies je verjaardag gaat vieren, welke rekwisieten je nodig hebt, wat je gaat geven en welke verrassingen je moet regelen.

Stap 2

Bepaal een plek om te vieren. Tegelijkertijd is het helemaal niet nodig om het hele feest alleen thuis of in een café te houden. U kunt bijvoorbeeld direct op uw werk of studie een felicitatie beginnen en 's avonds naar een disco gaan. Zorg vooraf voor het bestellen van tafels, het kopen van bloemen en geschenken, evenals de beschikbaarheid van versnaperingen.

Stap 3

Bereid vooraf een algemene verrassing voor van het hele bedrijf. Het kan een muurkrant zijn met grappige foto's, collages en handgeschreven wensen. De video, waaraan al je vrienden zullen deelnemen, zal niet minder ontroerend zijn.

Stap 4

Kies een bepaald thema voor de vakantie, dat alle gasten verplicht tot bepaalde outfits, en jij - tot het bijbehorende programma. Geef bijvoorbeeld een feest in Indiase stijl. Uitnodigingen uitdelen aan alle gasten met een dresscode. Haal muziek op, bestel in een restaurant of kook Indiase gerechten, verzin entertainment en dans in deze stijl. Je vriendin zal vooral blij zijn als het thema van de vakantie overeenkomt met haar hobby's.

Stap 5

Regel een niet-standaard vakantie. Het kan zijn dat je heel vaak en zonder reden naar een café gaat. Koop een lidmaatschapskaart voor een schoonheidssalon. Ontspannende massages, maskers, verzorgingsprocedures, haarstyling - dit alles samen is veel leuker. In het proces kun je praten, nieuws delen, champagne drinken. Na de salon hoef je alleen maar je uiterlijk te bewonderen en eventueel naar een instelling te gaan om de harten van mannen te veroveren.

Aanbevolen: