Hoe Teken Je Een Felicitatie?

Inhoudsopgave:

Hoe Teken Je Een Felicitatie?
Hoe Teken Je Een Felicitatie?

Video: Hoe Teken Je Een Felicitatie?

Video: Hoe Teken Je Een Felicitatie?
Video: How to Draw a Party Hat Easy and Cute 2024, Mei
Anonim

Om ervoor te zorgen dat uw felicitatie niet verloren gaat tussen andere ansichtkaarten, moet u er maximale oprechtheid en warmte in stoppen. In dit geval zal het "tot leven komen" - het zal ophouden een onnodig stuk papier te zijn en zal zijn geadresseerde jarenlang verwarmen met tederheid en genegenheid.

Hoe teken je een felicitatie?
Hoe teken je een felicitatie?

instructies:

Stap 1

Door een felicitatie te ondertekenen, legt u er een stukje van uw persoonlijke relatie in met de persoon die u aanspreekt. Natuurlijk moeten handtekeningen voor felicitaties worden verdeeld, afhankelijk van de mate van relatie. Evalueer daarom, voordat u een felicitatie tekent, hoe persoonlijk deze kan zijn.

Stap 2

Als u er niet zeker van bent dat u uw gedachten mooi en ongewoon kunt uiten, raden we u aan gebruik te maken van de diensten van professionals. Bekijk voorbeelden van kant-en-klare felicitaties op de sites (er zijn er heel veel) en kies degene die bij je past. Vergeet niet om het te corrigeren, aangezien een volledig gekopieerde felicitatie door iemand anders kan worden gebruikt, en het meest onaangename is als deze persoon tijd heeft om het voor je uit te spreken.

Stap 3

Als u een wenskaart op een papieren kaart ondertekent, doe dit dan met de hand. Vergeet dat er al een felicitatie op de kaarten staat. Het is gewoon noodzakelijk om uw handtekening toe te voegen, anders ziet de ansichtkaart er droog en formeel uit en zullen felicitaties meer minachting uitdrukken dan respect en aandacht.

Stap 4

Een virtuele ansichtkaart ziet er levendiger en interessanter uit als u maximale verbeeldingskracht toepast op het ontwerp. U kunt ook hulp vragen aan een specialist die een lay-out maakt volgens uw voorbeeld.

Stap 5

Een felicitatie zelf is in wezen een essay gericht aan een specifieke persoon, soms aan een groep mensen. De structuur blijft altijd ongewijzigd. Begin felicitaties met een appèl, waarbij u niet alleen de naam gebruikt, maar ook aanvullende woorden die uw houding ten opzichte van de persoon die wordt gefeliciteerd uitdrukken (lief, gerespecteerd, geliefd, enz.). Onthoud dat bazen en collega's in omloop bij naam en patroniem genoemd moeten worden, tenzij een meer vrije vorm van communicatie in uw team wordt aangenomen.

Stap 6

Het bericht wordt direct gevolgd door de felicitatie zelf, waarin de gebeurtenis wordt genoemd, volgens welke deze is gemaakt. Schrijf na de felicitatie uw wensen aan de geadresseerde. Ze worden geselecteerd afhankelijk van wie je feliciteert en waarmee.

Stap 7

Onderteken aan het einde van de felicitaties. U kunt extra zinnen aan de naam toevoegen, zoals "Met vriendelijke groet, …", "Altijd van u …", enz. De handtekening aan het einde van de felicitatie is nodig, zodat deze niet wordt vergeten of als een appèl van een onbekende persoon wordt achtergelaten.

Aanbevolen: