Wat Geef Je Een Leraar Voor Zijn Verjaardag?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Een Leraar Voor Zijn Verjaardag?
Wat Geef Je Een Leraar Voor Zijn Verjaardag?

Video: Wat Geef Je Een Leraar Voor Zijn Verjaardag?

Video: Wat Geef Je Een Leraar Voor Zijn Verjaardag?
Video: LEERLING IS HET TREITEREN HELEMAAL ZAT 2024, April
Anonim

Een leraar is een heel moeilijk beroep, maar heeft tegelijkertijd veel positieve kanten. Zo worden leerkrachten vaak gefeliciteerd met verschillende feestdagen, gevuld met bloemen en cadeautjes. Jonge leraren nemen in de regel eerst een groot aantal boeketten mee naar huis en laten ze dan, net als ervaren leraren, in hun kantoor achter. Er stapelen zich elke dag stapels chocolaatjes op. Het is goed als het gezin van de leraar een zoetekauw is - de snoepjes zullen geleidelijk afnemen. Wat geef je een lerares voor haar verjaardag, zodat het onverwacht, fris, aangenaam is en dat het cadeau nuttig of op zijn minst gedenkwaardig is? Memorabele geschenken worden trouwens het meest gewaardeerd in de onderwijsomgeving, omdat ze een uiting zijn van de dankbaarheid en liefde van hun leerlingen.

Het belangrijkste is dat het geschenk uit een puur hart komt
Het belangrijkste is dat het geschenk uit een puur hart komt

Wat je een juf niet hoeft te geven voor haar verjaardag

1) Het is niet nodig om bloemen te geven aan de juf voor haar verjaardag. Ze zijn ze sowieso zat, want geen enkele Kennisdag en Lerarendag is compleet zonder talloze boeketten.

2) Chocolade of chocolaatjes zullen ook geen indruk maken. omdat leraren veel van dit spul in alle nachtkastjes en kasten van de studeerkamer en het appartement hebben.

3) Geld is natuurlijk een goed cadeau, maar niet in ons geval. Het kan worden beschouwd als een poging tot omkoping of sussen, en we hoeven de stemming en de relatie met de leraar niet te bederven.

4) Een flesje alcohol is ook niet de beste oplossing voor een onderwijzeres.

5) Parfum of cosmetica. Je moet niet op intuïtie vertrouwen en zulke intieme geschenken voor de leraar kopen. Het is bijna een onmogelijke taak om de smaak te behagen, zelfs als je zeker weet dat je je leraar goed kent.

Wat geef je een lerares voor haar verjaardag?

1) Nu is het erg populair om in plaats van bloemen boeketten thee of koffie te geven. Natuurlijk wordt zo'n geschenk binnenkort net zo gewoon als bloemen en snoep, maar nu kun je zo'n boeket veilig kopen. In de mand kost je cadeau meer, maar ziet er ook luxer uit: een enorme mand met een charmante strik, waarbinnen een overvloed aan thee en koffie van verschillende soorten is.

2) Collage. Het is heel goed om met je eigen handen een collage te maken van verschillende tijdschrift- en krantenknipsels. De inscripties en afbeeldingen zijn uitgesneden die je associeert met vriendelijkheid, liefde en positief, die de leraar aan kinderen geeft. Dit alles is op het Whatman papier geplakt, in het midden kun je eventueel een foto van de juf invoegen. Whatman papier is ingelijst en verzegeld. Het zal een geweldig gedenkwaardig cadeau zijn.

3) Een met de hand gemaakt ambacht, beeldhouwwerk of tekening. Uiteraard dient het cadeau ondertekend en gedateerd te zijn. Zo'n geschenk zal de warmte van je handen behouden en een herinnering voor het leven achterlaten met liefde en dankbaarheid.

4) Schrijf een gedicht voor de leraar en versier het prachtig, je kunt het op een ansichtkaart doen, je kunt het inlijsten voor foto's.

5) Bestel felicitaties voor de leraar in de krant of op de radio, het belangrijkste is om alles zo te organiseren dat ze het zeker leest of hoort.

6) Een uitnodiging voor het theater of een certificaat voor het bezoeken van massage, sauna, waterpark enzovoort is een goed cadeau. Nu is de keuze aan dergelijke certificaten vrij groot, en je kunt er precies uit kiezen wat bij je geweldige leraar past.

7) Boeketten en fruitmanden zijn nog niet zo gewoon. Zo'n geschenk ziet er erg indrukwekkend en mooi uit, en fruit is ook nuttig en bederft het figuur niet, in tegenstelling tot chocolade.

Aanbevolen: