Wat Geef Je Een Leraar Voor De Dag Van De Leraar?

Wat Geef Je Een Leraar Voor De Dag Van De Leraar?
Wat Geef Je Een Leraar Voor De Dag Van De Leraar?
Anonim

Begin oktober vieren Russische leraren traditioneel hun professionele vakantie. Alleen een prachtige traditie verwart leerlingen en ouders, die aan het puzzelen zijn over wat ze aan hun favoriete leraar moeten geven. Ik zou graag willen dat het geschenk niet triviaal is en de leraar voor een lange tijd vreugde brengt.

Wat geef je een leraar voor de Dag van de Leraar?
Wat geef je een leraar voor de Dag van de Leraar?

Als je iets gedenkwaardigs wilt geven, maar je kunt met geld geen rijk cadeau doen, dan kun je een low-budgetversie van de originele felicitatie bedenken.

Boeket van herfstbladeren. Herfstblad heeft alle kwaliteiten van droogbloemen, je kunt prachtige bladeren verzamelen in het bos en er een mooi boeket van maken. Esdoornbladeren vouwen gemakkelijk in prachtige rozen en lijsterbes blijven lang staan zonder bessen te laten vallen. Vergeet alleen niet om elk vel met haarlak te behandelen. Dus het boeket zal je leraar vele dagen verrukken.

Collage van coole foto's. Je hebt in de loop van het jaar vast veel foto's verzameld waarop je favoriete leraar tussen de studenten staat. Verzamel ze allemaal op een vel Whatman-papier en vul ze in met originele handtekeningen en tekeningen. Rangschik foto's in artistieke rommel om formaliteit te voorkomen. Als je je tot een professionele kunstenaar wendt, kan hij een echt meesterwerk maken van een eenvoudige muurkrant, waarbij je leraar wordt belast met een goed humeur.

Feestelijke sfeer op de werkplek. Maak vooraf een afspraak met de directeur en de schoolwacht en versier de klas waarin de lessen plaatsvinden op de vooravond van de vakantie. De ruimte voor uw verbeelding is gewoon eindeloos. Koop gekleurd krijt en schrijf warme woorden voor je juf op het bord. Bevestig slingers, strikken en ballen in allerlei kleuren aan de gordijnen en het behang. Wikkel de wereldbol in goudpapier. Maak van de stoel een soort troon en versier deze met verse bloemen.

Chocolade boeket. Sloot de banale snoepdozen in het voordeel van chocoladebloemen. Tegenwoordig zijn er veel verschillende snoepjes te koop in de originele verpakking. Ook in de uitverkoop vindt u snoepjes, die afzonderlijk worden verkocht in de vorm van een bloem op een lange steel. Geef elk kind een chocoladeroos voordat ze naar de klas gaan. Aan het begin van de lessen heeft de leraar een heel boeket. Als je chocolade en echte toppen combineert, weet je zeker dat je leraar tijdens zijn hele werk nog nooit zo'n boeket heeft gekregen.

Aanbevolen: