Nieuwigheden Van Militair Materieel Tijdens De Parade Op 9 Mei

Nieuwigheden Van Militair Materieel Tijdens De Parade Op 9 Mei
Nieuwigheden Van Militair Materieel Tijdens De Parade Op 9 Mei

Video: Nieuwigheden Van Militair Materieel Tijdens De Parade Op 9 Mei

Video: Nieuwigheden Van Militair Materieel Tijdens De Parade Op 9 Mei
Video: Nacht van de Militaire Muziek 2017 2024, April
Anonim

Ter ere van de 70e verjaardag van de overwinning in de Grote Patriottische Oorlog, zal Rusland de grootste parade houden in alle naoorlogse jaren. Samen met de belangrijkste soorten wapens, zal het Russische leger worden vertegenwoordigd door een hightech nieuwigheid - de Armata T-14-tank. Deze tank zal de stamvader zijn van een nieuw tijdperk van tankbouw en zal alle verouderde monsters uit de tijd van de Sovjet-Unie moeten vervangen.

9 mei parade
9 mei parade

De Armata T-14 is uitgerust met een 125 mm kanon met gladde loop dat geleide projectielen kan afvuren. De tank is volledig geautomatiseerd. De toren wordt bestuurd met behulp van een speciale console, aangezien de driekoppige bemanning van de tank zich in het capsulepantser in de tank zelf bevindt.

Afbeelding
Afbeelding

Uralvagonzavod is van plan om tegen 2020 2.300 eenheden militair materieel te produceren en het Russische leger volledig opnieuw uit te rusten. Deze tank is inderdaad een noviteit en geen herhaling van de monsters uit de jaren 70. Met een tankgewicht van 48 ton accelereert hij gemakkelijk naar 90 km per uur. De radars van de tank zijn in staat doelen op een afstand van meer dan 5 km vast te stellen. De tank is ook in staat om het doel op 8000 meter te raken.

Een andere nieuwigheid van de parade is het gemechaniseerde infanteriegevechtsvoertuig Kurganets-25. Het zal worden vervaardigd in zowel rups- als wielenversies. In de auto wordt de bemanning gescheiden van de infanterie. De hoofdbewapening van BMP en gepantserde personeelsdragers Kurganets-25 zal 30 en 57 mm kanonnen zijn.

Ook krijgt het publiek de nieuwe RS-24 Yars intercontinentale ballistische raket te zien, geproduceerd op basis van de Topol-M-raket en inclusief enkele eenheden uit Bulava. De raket is uitgerust met de mogelijkheid om vijandelijke luchtverdediging te ontwijken en onder alle omstandigheden een doelwit te raken op een afstand van maximaal 12.000 kilometer.

Afbeelding
Afbeelding

Deze parade wordt dus kleurrijk en onvergetelijk qua inhoud en reikwijdte. Kijkend naar de meesterwerken van onze militaire uitrusting, is er een gevoel van trots voor ons land en de mensen die dit alles ontwerpen.

Aanbevolen: