Hoe Kom Je Bij De Victory Parade Op 9 Mei

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Bij De Victory Parade Op 9 Mei
Hoe Kom Je Bij De Victory Parade Op 9 Mei

Video: Hoe Kom Je Bij De Victory Parade Op 9 Mei

Video: Hoe Kom Je Bij De Victory Parade Op 9 Mei
Video: HAPPY VICTORY DAY! Russia's Victory Day Parade 2021 in Moscow On Red Square! FULL PARADE! 2024, April
Anonim

Victory Day blijft een van de favoriete feestdagen van de Russen. En een aanzienlijk aantal mensen wil op 9 mei militaire parades bijwonen. Daarom moet je weten hoe je daar kunt komen.

Hoe kom je bij de Victory Parade op 9 mei
Hoe kom je bij de Victory Parade op 9 mei

instructies:

Stap 1

Bezoek Moskou op Dag van de Overwinning. Sinds 1945 wordt er op het Rode Plein een parade gehouden. Zonder speciale uitnodiging kun je echter niet het podium betreden. Het wordt uitgereikt aan vertegenwoordigers van de generaals en de belangrijkste politici van de staat. Een veteraan die te gast wil worden bij de optocht dient contact op te nemen met de Veteranenraad van de woonplaats. Traditioneel zijn er echter minder uitnodigingen dan bezoekers van de eretribune. Gewone Moskovieten kunnen voor en na de parade de passage van militair materieel door de straten van de stad zien.

Stap 2

Kom naar de parade in jouw stad. Het wordt gehouden in alle grote steden van het land. Meestal is de toegang tot zo'n evenement gratis. Bij de lokale parade kunt u ook de processie van de veteranen van de Grote Patriottische Oorlog zelf zien - dit deel van de actie is al enkele jaren afwezig in de parade in Moskou vanwege de hoge leeftijd van de oorlogsdeelnemers en invaliden. De parade wordt meestal gehouden in het stadscentrum, in de breedste straat, en begint rond negen uur 's ochtends. Probeer vroeg aan te komen om een geschikte plaats te nemen om de passage van de troepenkonvooien en de passage van militair materieel te bekijken.

Stap 3

Word een directe deelnemer aan de parade. Deze eer is voornamelijk beschikbaar voor de beste jagers van militaire elite-eenheden en bewakingsregimenten. Ook studenten van militaire scholen marcheren in colonnes. De meest vooraanstaande in oefening en theoretische opleiding worden geselecteerd om deel te nemen aan de parade. Bij sommige parades kunnen zowel dans- als muziekgroepen worden betrokken. Zo stonden voor 2005 theatervoorstellingen en optredens van folkloristische ensembles op het programma. Dit deel van de vakantie vond plaats na de militaire parade zelf. Om daaraan deel te nemen, een dansgroep om deel te nemen van de organisatoren van de parade.

Aanbevolen: