Hoe De Popkomm World Pop Music Fair In Keulen Te Bezoeken

Hoe De Popkomm World Pop Music Fair In Keulen Te Bezoeken
Hoe De Popkomm World Pop Music Fair In Keulen Te Bezoeken

Video: Hoe De Popkomm World Pop Music Fair In Keulen Te Bezoeken

Video: Hoe De Popkomm World Pop Music Fair In Keulen Te Bezoeken
Video: Keulen Duitsland -Köln Deutschland -Cologne Germany كولونيا المانيا 2024, Maart
Anonim

Het grootste internationale c/o popfestival van Europa vindt elke zomer plaats in Keulen. Op dit moment komen liefhebbers van populaire muziek naar Duitsland om concerten bij te wonen, deel te nemen aan masterclasses en conferenties.

Hoe de Popkomm World Pop Music Fair in Keulen te bezoeken
Hoe de Popkomm World Pop Music Fair in Keulen te bezoeken

Aan het einde van de zomer wordt Keulen het centrum van het Europese muziekleven. Deze Duitse stad organiseert het internationale c / o pop elektronische muziekfestival ("Keulen op pop", dat wil zeggen het popmuziekfestival van Keulen).

Tot 2003 werd de Popkomm World Pop Music Fair gehouden in Keulen, maar sinds 2004 in Berlijn. En Keulen werd het centrum voor de ontwikkeling van elektronische muziek.

In de bekende beurshal van de stad Messe staan stands waar promocollecties van verschillende muziekgezelschappen worden gepresenteerd. Vertegenwoordigers van meer dan vijftig staten komen naar het International Festival in Keulen.

Tegelijkertijd worden talloze concerten van popmuzikanten uit verschillende landen van de wereld non-stop gehouden in open ruimtes, een sportarena, in een dierentuin, musea, parkeerplaatsen en clubs in de stad.

Het internationale c/o popmuziekfestival richt zich primair op alternatieve trends en richtingen van popmuziek. Zoals electro, new rev, indie, poprock en meer. Ook verschillende aspecten van de clubcultuur worden op het festival gepresenteerd. Meestal komen beroemde artiesten van over de hele wereld, leidende figuren van alternatieve popmuziek, naar het festival.

Maar het Keulen International Electronic Music Festival is ook een gelegenheid om te netwerken. Organisatoren van verschillende muziekfestivals worden uitgenodigd om deel te nemen aan het internationale project Europareise. Tijdens het festival worden conferenties, masterclasses en andere evenementen gehouden.

Tot 30.000 mensen komen elk jaar naar het Keulen Electronic Music Festival. De datum van het festival varieert, dus je moet van tevoren weten wat de starttijd is.

Je kunt het festival bezoeken door een tour naar Duitsland te kopen. Het kan een gewone toeristenreis zijn, maar ook een speciale thematour voor een festival. Ze worden georganiseerd door veel reisbureaus.

Je kunt op eigen gelegenheid naar het c/o popfestival door vooraf een visum aan te vragen, kaartjes te kopen en een hotelkamer te boeken. Voor het verkrijgen van een visum dient u een pakket documenten af te halen. Het omvat een paspoort, 2 foto's van het vastgestelde monster, een certificaat van de werkplek, een uittreksel van bankrekeningen, een ziektekostenverzekering, een ingevuld aanvraagformulier. Neem voor een bijgewerkte lijst contact op met het Duitse consulaat. Het documentenpakket is afhankelijk van welk visum wordt afgegeven (Schengen, enkelvoudig, meervoudig).

Bij het plannen van een trip naar Keulen voor c/o pop moet je er ook rekening mee houden dat een kaartje voor één concert ongeveer 20 euro kost, en dat er tot 250 euro is voor vijf festivaldagen.

Aanbevolen: