Wie Neemt Deel Aan Het Interregionale Festival "Epifan Fair"

Wie Neemt Deel Aan Het Interregionale Festival "Epifan Fair"
Wie Neemt Deel Aan Het Interregionale Festival "Epifan Fair"

Video: Wie Neemt Deel Aan Het Interregionale Festival "Epifan Fair"

Video: Wie Neemt Deel Aan Het Interregionale Festival
Video: De heroïsche Parijs-Roubaix van Florian Vermeersch 2024, April
Anonim

Al 10 jaar op rij wordt het beroemde festival "Epifan Fair" in het hele land gehouden in de regio Tula, waar volksartiesten uit heel Rusland samenkomen. Duizenden mensen komen naar Epifan om originele huishoudelijke artikelen, souvenirs te kopen en natuurlijk te genieten van heerlijke bijenteeltproducten.

Wie neemt deel aan het interregionale festival "Epifan Fair"
Wie neemt deel aan het interregionale festival "Epifan Fair"

Het Epifan Fair Interregionaal Festival is een beroemde beurs van honing en originele souvenirs van Russische ambachtslieden. Al 10 jaar op rij wordt het gehouden in het dorp Epifan, regio Tula, en elk jaar trekt het steeds meer mensen aan die willen genieten van de drukte van de kermis, het lawaai en het plezier.

Het traditionele symbool van de Driekoningenmarkt is een honingtraktatie. De beste imkers uit alle regio's van het land komen naar het festival om hun producten te presenteren aan de gasten van dit evenement. Hier vind je honing van de laatste oogst van de bijenstallen van Tula, Voronezh, Oryol en Krasnodar.

En gastvrije gastvrouwen uit Tula zullen je zeker uitnodigen op hun binnenplaats om je te trakteren op gerechten en drankjes uit de traditionele Russische keuken. Elk van hen zal tenslotte vechten voor de titel van de beste gastvrouw van de Epifan Fair.

Liefhebbers van volkskunst vinden op het Rode Plein van Epifani veel originele producten van de beste Russische ambachtslieden. Hier kunt u iconen, kant, verschillende stoffen, berkenschors en leerproducten, traditionele poppen en auteurspoppen kopen, evenals handgemaakte stenen en kralensieraden. Om hun vaardigheden te tonen, komen de beste volksambachtslieden uit Soezdal, Tambov, de regio Orjol, Moskou, Vladimir, Murom, Lipetsk en vele andere steden naar de beurs. En natuurlijk zijn er altijd veel Tula-meesters onder de deelnemers van het festival, die hun beste producten aanbieden.

Omdat er een rijk cultureel programma is gepland op het interregionale festival Epifanskaya Yarmarka, komen er veel ensembles en creatieve groepen. Onder hen zijn het Tula Governor's Orchestra, de Silent Accord folkgroep, het Uslada folklore ensemble en vele anderen. Welnu, het einde van dit leuke evenement vindt plaats onder het traditionele prachtige vuurwerk.

Aanbevolen: