Waar Te Gaan Naar De Openluchtbioscoop

Waar Te Gaan Naar De Openluchtbioscoop
Waar Te Gaan Naar De Openluchtbioscoop

Video: Waar Te Gaan Naar De Openluchtbioscoop

Video: Waar Te Gaan Naar De Openluchtbioscoop
Video: ILoveLeiden.com - Openluchtbioscoop 2024, Mei
Anonim

Openluchtbioscopen zijn al lang populair in het Westen. In Rusland is dit een relatief nieuw entertainment, dat al veel fans heeft. Kortom, jongeren worden toeschouwers van cinema in de natuur, maar het hele gezin gaat naar sommige bioscopen, bijvoorbeeld in Gorky Park.

Waar te gaan naar de openluchtbioscoop
Waar te gaan naar de openluchtbioscoop

Openluchtbioscoop is zomervermaak, daarom is het in landen met een gemiddeld klimaat zeer beperkt in tijd. Toch wordt het populair in Rusland. Tot nu toe kan alleen Moskou bogen op het grootste aantal open bioscopen, maar andere steden in het land proberen gelijke tred te houden. Er zijn acht plekken in de hoofdstad waar je in de frisse lucht films kunt kijken.

De bioscoop op Strelka werd in 2011 geopend op de binnenplaats van het gelijknamige Instituut voor Media, Architectuur en Design aan de Bersenevskaya Embankment. In de regel vinden hier festivalvertoningen plaats, maar soms zijn er ook themadagen van bijvoorbeeld een bepaald land of genre. Films worden laat vertoond, vanaf 22.00 uur, en soms draaien films de hele nacht door. Bij koud weer voorzien de organisatoren het publiek van kussens en dekens.

De zomerbioscoop in de Groene Hangar van het Winzavod Centrum voor Hedendaagse Kunst is weerbestendiger, heeft een dak. Het heeft ligstoelen die typisch zijn voor bioscopen en heeft VIP-stoelen. Eerst werden hier alleen festivalfilms vertoond, maar later kwamen ze op het idee om vertoningen van premières van het afgelopen jaar te organiseren. Op vrijdag en zaterdag worden de hele nacht films vertoond, meestal met één thema.

Parkeer ze. Gorky, de beroemde rustplaats van de Moskovieten, bood zijn gasten ook nieuw amusement aan. In augustus 2012 werd hier de Pioneer bioscoop met een uniek schermdesign geopend. De muur, verstrengeld met planten, wordt in de late namiddag afgedekt met een schermdoek. Het repertoire van "Pioneer" is ontworpen voor een breed publiek, bovendien kun je hier popcorn kopen, wat op andere vergelijkbare plaatsen zelden te vinden is.

Bioscoop in de natuur heeft een bepaald nadeel, het is een snel wegstervend geluid. In een stille bioscoop op de binnenplaats van de Flacon-fabriek wordt dit probleem opgelost door middel van individuele koptelefoons, vandaar de naam. Het toont niet alleen speelfilms, maar ook documentaires, maar ook videoclips en animatiefilms.

In de zomer van 2012 werd op Vorobyovy Gory een bioscoopscherm met een diagonaal van ongeveer 7 meter geïnstalleerd. Dit is een plek voor fans van auteursfilms en documentaires van het Docker-project.

Het repertoire van de zomerbioscoop op het dak van het Artplay Centre wisselt wekelijks, met vertoningen op vrijdag en zaterdag. De dag voor de sessie kun je er even tussenuit, zonnebaden in knusse hangmatten of beachvolleyballen.

Er is ook een zogenaamde mobiele bioscoop in Moskou, die elke keer op een nieuwe locatie wordt geopend. Bovendien kan het samen met een monteur gehuurd worden. Films kunnen direct vanuit de auto worden bekeken en de prijs staat vast, ongeacht hoeveel mensen er in de auto zitten. Kortom, er zijn Hollywood-films bedoeld voor een breed publiek. U kunt de ober bellen en eten bestellen direct naar de salon.

Een andere autobioscoop heet Borodino. Het is gelegen in Mytishchi in de buurt van Moskou. Het geluid wordt uitgezonden op autoradio's en het repertoire bevat alleen Hollywood-hits en niet de eerste frisheid. Dergelijke plaatsen gaan echter niet altijd naar een film. Het is ook een originele manier om een date door te brengen.

Aanbevolen: