Hoe Geef Je Een Gedicht Aan Een Vriend?

Inhoudsopgave:

Hoe Geef Je Een Gedicht Aan Een Vriend?
Hoe Geef Je Een Gedicht Aan Een Vriend?

Video: Hoe Geef Je Een Gedicht Aan Een Vriend?

Video: Hoe Geef Je Een Gedicht Aan Een Vriend?
Video: Excuses aanbieden aan je vriend I 3 simpele stappen 2024, Maart
Anonim

Een goed gedicht zal je vriend of geliefde verrassen en imponeren, dit is een bijzonder cadeau. Het moet getalenteerd, origineel en gedenkwaardig zijn. Je kunt het zelf schrijven, maar je kunt hiervoor experts op het gebied van poëzie inschakelen.

Hoe geef je een gedicht aan een vriend?
Hoe geef je een gedicht aan een vriend?

instructies:

Stap 1

Bepaal allereerst of je zelf een gedicht wilt schrijven of dat van iemand anders wilt gebruiken. Als je een werk van een andere auteur wilt gebruiken, bedenk dan of het door een beroemde dichter wordt geschreven of dat je een minder bekende gaat bestellen. In principe is er niets schandelijks om een mooi werk van een eminente dichter te gebruiken, maar alleen op een ansichtkaart moet je zeker het auteurschap aangeven. Als een gedicht smaakvol is gekozen, zal het indruk maken op de ontvanger. Voor hulp bij het kiezen van een auteur kunt u contact opnemen met de forums van liefhebbers van Russische poëzie.

Stap 2

Als je besluit een gedicht te bestellen, zoek dan auteurs op internet. Registreer je hiervoor als klant op de content exchange. Stort vervolgens geld op uw account en maak een bestelling met de prijs van het equivalent van een paar dollar per duizend tekens. Duizend tekens voor een gedicht is best veel. Geef basisinformatie over aan wie u het gedicht wilt doneren, dit maakt het persoonlijk. Selecteer onder de auteurs die uw bestelling zullen aanvragen, degenen die gedichten in hun portfolio hebben.

Stap 3

Ga van tevoren op zoek naar dichters, want het is niet bekend of je de eerste versie van het werk leuk zult vinden. Controleer na ontvangst van de resultaten van het werk het voltooide gedicht op uniekheid met behulp van speciale programma's. Als alles bij je past, neem dan de bestelling op. Het auteurschap is in dit geval moeilijk te controleren, maar het is beter om de echte naam van de auteur te vermelden wanneer u het gedicht presenteert. Vertel een vriend: "Ik heb speciaal voor jou een jonge dichter gevonden die deze regels heeft geschreven." Dit zal hem intrigeren en hij zal zeer tevreden zijn.

Stap 4

Als je besluit zelf een gedicht te schrijven, gebruik dan bijvoorbeeld een rijmwoordenboek - https://www.vsemusic.ru/literature/dictionary/rifma.php. Lukt het rijm niet, probeer dan in ieder geval het ritme van het stuk aan te houden, al is dat voor een echt cadeau niet het belangrijkste. Als je liefde in je creatie stopt en laat zien dat een persoon je dierbaar is, zal hij afwijkingen van de poëtische canon vergeven en zal hij erg blij zijn met de aandacht voor zichzelf.

Aanbevolen: