Hoe Gasten Op Een Bruiloft Te Plezieren?

Hoe Gasten Op Een Bruiloft Te Plezieren?
Hoe Gasten Op Een Bruiloft Te Plezieren?

Video: Hoe Gasten Op Een Bruiloft Te Plezieren?

Video: Hoe Gasten Op Een Bruiloft Te Plezieren?
Video: Huwelijksviering | HUWELIJKSCEREMONIE voor 500 GASTEN in Oezbekistan | Groot huwelijksfeest 2024, April
Anonim

Vergeet bij het voorbereiden van uw bruiloft de gasten niet! Het ligt inderdaad in uw macht om te proberen ervoor te zorgen dat ze zich deze vakantie nog lang zullen herinneren.

Hoe gasten op een bruiloft te plezieren?
Hoe gasten op een bruiloft te plezieren?

Het is beter om te beginnen met de lijst met genodigden: zijn er echt mensen die je echt wilt zien of heb je iemand "voor de show" uitgenodigd. Natuurlijk wilt u uw geliefde vrienden en familieleden oprecht een plezier doen.

1. Uitnodigingen. Je kunt gewoon bellen en uitnodigen, of je kunt een mooi ontworpen uitnodigingskaart meenemen, en zelfs met een zoete verrassing.

2. Er is zo'n traditie - om kleine gedenkwaardige geschenken aan gasten te geven. Het kunnen mooie snoepjes, handgemaakte zeep, souvenirs zijn. Het hangt allemaal af van uw verbeeldingskracht en mogelijkheden.

3. Voorafgaand aan het banket in het restaurant kun je een korte (anderhalf uur) wandeling maken op een motorschip of een retrotram. Maar hier hangt het allemaal af van de hoeveelheid tijd en de locatie van het restaurant.

4. Als de pasgetrouwden later bij het banket arriveren dan alle andere gasten, zullen ze op je moeten wachten. Maak het wachten zo leuk mogelijk! Bereid een buffettafel voor met mini-snacks en cocktails, en als de gasten elkaar niet kennen, kun je de gastheer vragen om een soort wedstrijd te organiseren of een animator, goochelaar of barmanshow uit te nodigen.

5. Zoek een toegewijde fotograaf om gasten te fotograferen, meestal zijn ze niet zo duur als bruiloften. En er zal veel vreugde zijn voor de gasten. Zet een persmuur op, bestel rekwisieten zoals stoksnorren en hoeden.

6. Denk goed na over de keuze van de gastheer, er hangt veel van hem af tijdens uw vakantie. Naast gevoel voor humor moet hij ook gevoel voor tact hebben, zodat zijn grappen en praktische grappen geen van de gasten beledigen en in een lastige situatie brengen.

7. Bereid je huwelijksdans voor. Nu zijn er speciale choreografische studio's waar je in een paar lessen de basisbewegingen kunt leren.

8. Als er kinderen op de bruiloft zijn, is het logisch om na te denken over een animator of speciaal entertainment voor hen, want ze zullen zich zeker vervelen van het luisteren naar lange toasts.

Aanbevolen: