In Welke Kleur Van De Haan Vieren?

In Welke Kleur Van De Haan Vieren?
In Welke Kleur Van De Haan Vieren?

Video: In Welke Kleur Van De Haan Vieren?

Video: In Welke Kleur Van De Haan Vieren?
Video: Een haan schilderen 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is een speciale vakantie waar we het hele jaar op hebben gewacht! Natuurlijk wil ik hem zo opgewekt en opgewekt mogelijk ontmoeten. Denk aan alles: lekker eten op de nieuwjaarstafel, cadeaus, ontmoetingsplek en nieuwjaarsoutfit. Het kiezen ervan is altijd best moeilijk, omdat je er tegelijkertijd niet-standaard en schattig uit wilt zien.

In welke kleur 2017 van de Haan vieren?
In welke kleur 2017 van de Haan vieren?

Het is helemaal niet eenvoudig om een kostuum voor een vakantie te kiezen. Naast de verschillende mogelijkheden voor kledingstukken zijn er ook verschillende kleuren. En als het nog niet zo moeilijk is om te beslissen over het soort kleding, dan is het veel moeilijker om de vraag te beantwoorden in welke kleur het jaar van de Haan te ontmoeten.

Wij adviseren u om vanuit gezond verstand te werk te gaan. Laten we onthouden hoe een haan eruit ziet. Dit is een vrolijke, trotse en nogal luidruchtige vogel met een helder verenkleed. Zijn veren zijn kleurrijk, maar het ziet er erg harmonieus uit en er is niets flitsends of walgelijks aan. Dit is de beste nieuwjaarsoutfit voor de feestdagen!

De haan vertelt ons dat het beter is dat de jurk 3-4 heldere, maar niet flitsende kleuren heeft, en dat er algemene harmonie is. Het zou natuurlijk chic zijn om dezelfde kleuren kleding te kiezen als het verenkleed van een haan eruitziet, maar dit is niet altijd mogelijk.

Vergeet niet om de hoed te onthouden! De haan heeft tenslotte een heldere kam. Dit betekent dat je je ook vrij moet voelen om een felle hoed te dragen waarmee je je onderscheidt van de standaardoutfits. Het hoeft geen musketierhoed te zijn. Je kunt ook lichte opties overwegen die bij de jurk passen. Het belangrijkste is dat de hoed goed zichtbaar is.

Zo'n kleursamenstelling zorgt ervoor dat de haan op je let en je het komende jaar veel geluk brengt!

Aanbevolen: