Zo Wens Je Je Baas Een Gelukkig Nieuwjaar

Inhoudsopgave:

Zo Wens Je Je Baas Een Gelukkig Nieuwjaar
Zo Wens Je Je Baas Een Gelukkig Nieuwjaar

Video: Zo Wens Je Je Baas Een Gelukkig Nieuwjaar

Video: Zo Wens Je Je Baas Een Gelukkig Nieuwjaar
Video: Gelukkig Nieuwjaar 2024, Maart
Anonim

Een nieuwjaarsfeestje op kantoor is een spannende en lastige aangelegenheid. Wanneer het moment komt om de directeur of de baas te feliciteren, begint iedereen na te denken - hoe het te doen met plezier, met een ziel, zodat zowel het geschenk als de felicitatie leuk worden gevonden, onthouden en een vriendelijke glimlach veroorzaakt.

Zo wens je je baas een gelukkig nieuwjaar
Zo wens je je baas een gelukkig nieuwjaar

instructies:

Stap 1

Als het aan de vooravond van de vakantie gebruikelijk is om een algemene nieuwjaarsbijeenkomst te houden, en het team is vrij jong en met gevoel voor humor, laat de kerstman je bezoeken en geef iedereen na felicitaties een nieuwjaarscadeau. Inclusief de baas (meer). En stop je verrassing in dit zakje samen met snoepjes - manchetknopen in een mooi doosje, een sigarettenkoker of een visitekaarthouder.

Stap 2

U kunt een algemene felicitatie organiseren van de hoofden van alle afdelingen van het kantoor. Verzamel ze in een aparte ruimte (dit alleen al zal interesse wekken). In dit geval zal niet de Kerstman moeten feliciteren, maar de Sneeuwmaagden. Je kunt een gedicht lezen, hoe geweldig zijn ze, dat elke aas zijn eigen zaken doet. Probeer de felicitaties na te spelen, alsof de oude kerstman de sneeuwmaagd heeft verloren en haar moet kiezen uit de aanwezige dames, en laat de bazen de sneeuwmaagden helpen om komische tests te doorstaan. En uiteindelijk krijgt iedereen een cadeautje voor zijn werk.

Stap 3

Kerstliederen zingen, ronddraaien in een ronde dans van sneeuwvlokken, deuntjes van egels uitvoeren - dit alles is zeker interessant en zal je baas zeker amuseren. Het belangrijkste is hier niet te overdrijven: het is niet de moeite waard om vijf van de tien deuntjes te zingen over een salaris of over dingen die niet op kantoor zijn, maar die iedereen wel zou willen hebben (bijvoorbeeld airconditioning of gratis wifi). Integendeel, let meer op wat voor soort vriendelijk en vrolijk team je hebt, aangevoerd door deze baas. Vertel over zijn eigenschappen of hobby's, lof voor terughoudendheid en wijsheid.

Stap 4

Stuur van tevoren een e-mailuitnodiging naar de baas voor de nieuwjaarsvakantie van de kerstman zelf. Medewerkers kunnen interessante nieuwjaarskostuums aantrekken en een komisch sprookje vertellen over hoe het bedrijf is ontstaan en hoe moeilijk het is voor de huidige baas om het overeind te houden, nieuwe klanten en nieuwe bestellingen aan te trekken. Mee eens, de hoofdaccountant, bijvoorbeeld in de rol van de schildpad Tortilla, al jaren wijs, en de jonge programmeur in de rol van Pinocchio zal de interesse en het gelach wekken van alle deelnemers en toeschouwers van de productie. Overhandig aan het einde de sleutel aan de baas - een symbool van nieuw leven en nieuwe prestaties.

Stap 5

Als we het over geschenken hebben, maak dan een cartoonportret in de vorm van een dier - een symbool van het komende jaar. Toegegeven, het geschenk is alleen relevant als de baas een goed gevoel voor humor heeft of als het jaar van krachtige dieren - een tijger of een draak - eraan komt. Anders is het onwaarschijnlijk dat het hoofd van het opperhoofd, vastgemaakt aan een haan of, laten we zeggen, een stier, zal behagen en amuseren, zelfs als hij dit jaar werd geboren.

Stap 6

Je kunt je baas ook een kalender van 12 maanden geven: markeer op elk blad met een kalender voor een bepaalde maand een interessante foto van een werknemer die deze maand jarig is of het bijbehorende sterrenbeeld. Begin onderaan een grappig of geestig aforisme over werk of een quote die iedereen op kantoor kent.

Aanbevolen: