Hoe Ongewoon Om Te Feliciteren Op 23 Februari

Inhoudsopgave:

Hoe Ongewoon Om Te Feliciteren Op 23 Februari
Hoe Ongewoon Om Te Feliciteren Op 23 Februari

Video: Hoe Ongewoon Om Te Feliciteren Op 23 Februari

Video: Hoe Ongewoon Om Te Feliciteren Op 23 Februari
Video: Originele felicitatie 2024, Mei
Anonim

Vrouwen zijn gewend om de sterkere sekse op 23 februari te feliciteren met kleine souvenirs en een gedekte tafel. Maar voor die mannen die hebben gediend, is dit een echt belangrijke feestdag. En je kunt ze op een ongebruikelijke manier feliciteren.

Hoe ongewoon om te feliciteren op 23 februari
Hoe ongewoon om te feliciteren op 23 februari

instructies:

Stap 1

Huur een militair uniform van een vriend of huur. Doe het aan en als de man binnenkomt, salueer. Je kunt een plechtig lied zingen of een vers voorlezen. Zo'n felicitatie zal nog lang in de herinnering blijven en zal op prijs worden gesteld.

Stap 2

Bestel een gepersonaliseerd souvenir met een origineel vers of foto van een man. Dit kan een mok, T-shirt, puzzel, klok, muurposter of sleutelhanger zijn. Doe het in de vorm van een eed afleggen.

Stap 3

Voer een militaire dans uit voor een man, bijvoorbeeld op het lied "Katyusha". Het belangrijkste hier zijn niet originele en complexe bewegingen, maar de juiste stemming en wens om de boosdoener van de vakantie te plezieren. Gebruik een militair uniform als pak.

Stap 4

Versier de kamer met groene ballonnen. Schrijf op 23 februari verschillende felicitaties voor hen. Hang een vangnet en een landenvlag boven de deur. Print een persoonlijk certificaat uit waarin u alle verdiensten van de persoon die wordt toegekend beschrijft. Je kunt ook een soldatendriehoek maken en daarin in blauwe inkt een felicitatie schrijven - een soort veldpost.

Stap 5

Bestel een portret van een man. Beter als het is gemaakt in de vorm van een cartoon. Vraag de kunstenaar om niet alleen het uiterlijk van de persoon op papier over te brengen, maar ook zijn gewoonten, gedrag en karakter. Om dit te doen, beschrijf dit alles in detail, met de gebruikelijke gezichtsuitdrukkingen en favoriete gebaren van de man.

Stap 6

Maak een leuke fotocollage. Versier het met heldere afbeeldingen en felicitatieverzen. Hang de voltooide poster op bij de ingang van de kamer. Doe dit op de vooravond van 23 februari. De man zal aangenaam verrast zijn en zal zeker blij zijn met zo'n verrassing.

Stap 7

Zelfs als je besluit om de feesttafel voor 23 februari te dekken, doe het dan op een originele manier. Giet wodka in een militaire fles, kook veldpap, koop augurken, maak haring onder een bontjas, enz.

Stap 8

Geef de man een verrassing zodat hij zijn moed en uithoudingsvermogen kan tonen. Regel bijvoorbeeld een ballonvaart of een parachutesprong. Bedrijven die zulk extreem entertainment bieden, zullen je hierbij helpen.

Aanbevolen: