Hoe Mannen Te Feliciteren Op 23 Februari Op Kantoor

Inhoudsopgave:

Hoe Mannen Te Feliciteren Op 23 Februari Op Kantoor
Hoe Mannen Te Feliciteren Op 23 Februari Op Kantoor

Video: Hoe Mannen Te Feliciteren Op 23 Februari Op Kantoor

Video: Hoe Mannen Te Feliciteren Op 23 Februari Op Kantoor
Video: Hoe maak je een TANK van papier stap-voor-stap instructies. Hack tank van papier 2024, April
Anonim

Dag van de verdediger van het vaderland wordt gevierd door alle mannen, zelfs degenen die geen relatie hebben met het leger en de verdediging van het thuisland. En zelfs als dit een bescheiden kantoormedewerker is, maakt het behoren tot de sterke helft van de mensheid hem automatisch tot een potentiële verdediger van het vaderland in het algemeen en van alle vrouwen in het land in het bijzonder. Dat is de reden waarom de vrouwen van het land mannen moeten feliciteren met hun professionele vakantie vrolijk, opgewekt en op een manier die zal worden onthouden.

Hoe mannen te feliciteren op 23 februari op kantoor
Hoe mannen te feliciteren op 23 februari op kantoor

instructies:

Stap 1

Om ervoor te zorgen dat de feeststemming zich vanaf de ochtend ontwikkelt, kunt u vooraf een muurkrant in de stijl van een pionierskamp plaatsen, waarvan de hoofdpersonen het kantoorpersoneel zullen zijn. Deze krant heeft niet veel tekst nodig, het volstaat om foto's van mannen op geschikte lichamen te plakken en passende inscripties te maken. Het hoofd van de conciërge ziet er bijvoorbeeld geweldig uit op de schouders van een superman en de hoofdaccountant past perfect in een sportwagen. Het belangrijkste is dat de foto's en opmerkingen aanstootgevend zijn en de moed en onverschrokkenheid van je mannen benadrukken.

Stap 2

Het wordt aanbevolen om de viering aan het einde van de werkdag te beginnen, wanneer het management dit toestaat. Het eerste punt van het programma is een plechtig onderdeel, waarin het nodig is om de moed en moed van de kantoormedewerkers op te merken, om te vertellen wat voor soort betrouwbare en vertrouwde collega's ze zijn.

Stap 3

Op vakantie kun je natuurlijk niet zonder cadeautjes. Er zijn verschillende mogelijkheden om cadeaus te kopen. De makkelijkste manier is om voor iedereen dezelfde cadeaus te kopen, het hangt allemaal af van het budget. In dit geval is het veel gemakkelijker om ze over te dragen. Genoeg vriendelijke woorden en wensen. De tweede optie is om cadeaus persoonlijk te kopen. Afhankelijk van de voorkeuren van een bepaalde medewerker kan een geschenk een bierpul, een visset, een badmuts, een set barbecuekruiden of iets persoonlijks zijn, als de relatie in het team het toelaat. Het belangrijkste hier is dat je de grens niet overschrijdt. Het is beter om dergelijke geschenken met komische wensen te geven.

Stap 4

Na het presenteren van geschenken, kunt u kleine wedstrijden organiseren uit de serie "Wie is de sterkste" of "Wie is de slimste". Touwtrekken in een kantooromgeving is natuurlijk niet helemaal slim, maar kinderwedstrijden met ballen, sinaasappels en aardappelen schillen zijn prima. Het belangrijkste is dat alle mannen op kantoor zich de beste voelen.

Stap 5

En natuurlijk, wat een vakantie zonder verwennerij! Afhankelijk van de culinaire vaardigheden van de kantoormedewerkers kunt u de mannen verwennen met zelfgemaakte hapjes of bestellen van bijvoorbeeld pizza, Ossetische taarten of sushi.

Stap 6

Alle mannen zijn hypothetisch huzaren, en wat een huzaren drinkt geen champagne! Of andere sterkere dranken. Vraag de goedkeuring van uw superieuren voordat u ze gebruikt. Als het management dergelijke evenementen niet goedkeurt, kunt u het banket verplaatsen naar een andere plaats, bowling, café of curling.

Stap 7

De belangrijkste regel van goede felicitaties aan mannen met hun vakantie is om het met hart en verlangen te doen. En vergeet natuurlijk niet dat 8 maart voor de deur staat: hoe je mannen feliciteert hangt af van hoe ze jou feliciteren.

Aanbevolen: